19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakam Güler’den Hatipler Köyü’ne gitti!

Gebze 26.09.2020 - 21:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kaymakam Güler’den Hatipler Köyü’ne gitti!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Hatipler Köyü Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşların sorunları dinledi. Ziyarette Covid-19 hastalığı ile ilgili de bilgilendirme yapan Kaymakam Güler, ülkemizin zorlu bir süreç geçtiğini belirtti. Gebze protokolü Hatipler Köyüne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Belediye Başkan Yardımcısına Sedat Çelik ve diğer daire müdürleri katılırken, pandemi sürecinde yaşanan sorunlar dinlendi. Köyün vatandaşlarına Covid-19 virüsü ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Ziyarette konuşan Kaymakam Güler “Bizler yalnızca Gebze’nin merkezinin yetkilileri değiliz. Gebze’de yaşayan herkes için hizmet vermekteyiz. O yüzden bugün sizlerin sorunlarını dinlemek ve Covid-19 hastalığı ile alakalı bilgilendirmek için Hatipler Köyümüze geldik. Ülkemizin şuanda zorlu bir süreç geçirdiğinin farkında olalım. Salgının etkilerinin büyümemesi ve bir an önce son ermesi için elimizden gelen bütün tedbirleri alalım. Sevgili Hatip Köylüler unutmayalım ki salgın en çok yaşlı vatandaşlarımızı alıyor bizlerden o yüzden salgının önlenmesine yönelik tüm tedbirleri kayıtsız, şartsız uygulamak için elimizden geleni yapalım. Herkes tedbirlere uyarsa eminim ki hastalığı yenmemiz içten bile değil” açıklamalarıyla köyde yaşayan vatandaşları kurallara uymaları konusunda uyardı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Hatipler Köyü Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşların sorunları dinledi. Ziyarette Covid-19 hastalığı ile ilgili de bilgilendirme yapan Kaymakam Güler, ülkemizin zorlu bir süreç geçtiğini belirtti.

Gebze protokolü Hatipler Köyüne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Belediye Başkan Yardımcısına Sedat Çelik ve diğer daire müdürleri katılırken, pandemi sürecinde yaşanan sorunlar dinlendi. Köyün vatandaşlarına Covid-19 virüsü ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Ziyarette konuşan Kaymakam Güler “Bizler yalnızca Gebze’nin merkezinin yetkilileri değiliz. Gebze’de yaşayan herkes için hizmet vermekteyiz. O yüzden bugün sizlerin sorunlarını dinlemek ve Covid-19 hastalığı ile alakalı bilgilendirmek için Hatipler Köyümüze geldik. Ülkemizin şuanda zorlu bir süreç geçirdiğinin farkında olalım. Salgının etkilerinin büyümemesi ve bir an önce son ermesi için elimizden gelen bütün tedbirleri alalım. Sevgili Hatip Köylüler unutmayalım ki salgın en çok yaşlı vatandaşlarımızı alıyor bizlerden o yüzden salgının önlenmesine yönelik tüm tedbirleri kayıtsız, şartsız uygulamak için elimizden geleni yapalım. Herkes tedbirlere uyarsa eminim ki hastalığı yenmemiz içten bile değil” açıklamalarıyla köyde yaşayan vatandaşları kurallara uymaları konusunda uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.