Kaymakam Güler, denetimleri aksatmıyor!

Gebze 08.10.2020 - 16:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kaymakam Güler, denetimleri aksatmıyor!

Gebze’de Kaymakam Mustafa Güler’in katılımı ile “Sağlık İçin Hepimiz İçin”  sloganıyla uygulanan Covid-19 tedbirleri denetimi gerçekleşti. Gebze’de Kaymakam Mustafa Güler’in katılımı ile, Mülki İdare Amirleri başkanlığında, sağlık, emniyet, jandarma, zabıta, tarım görevlilerinin yer aldığı denetim ekiplerince, ilçe genelinde vatandaşların güvenli seyahat edebilmeleri, alışveriş yapabilmeleri, sosyal mekanları kullanabilmeleri amacıyla alınan Koronavirüs önlemlerine ilişkin genelgelerde belirtilen hususlar ile sosyal mesafe kuralına, maske kullanımı zorunluluğuna ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı denetlendi. Yapılan Koronavirüs tedbirleri denetimine Kaymakam Mustafa Güler’in yanı sıra Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Muhtarlar Dernek Başkanı Cevat Karaman’da katıldı. Gebze’deki bazı cadde ve sokak üzerinde yer alan işyerlerini, alışveriş merkezlerini, marketleri, lokantaları, kafeteryaları, pazar yerlerini kontrol eden Kaymakam Mustafa Güler, Covid-19 tedbirlerine uyan işyeri sahiplerine ve vatandaşlara teşekkür etti. “TEDBİRLERE UYMAK, SALGINLA MÜCADELEDE BAŞARI İÇİN BÜYÜK ÖNEM ARZ EDİYOR” Covid-19 ile mücadele için alınan kararlara çoğunlukla uyulduğunu görmekten memnun olduğunu dile getiren Kaymakam Mustafa Güler, kurallara tam anlamıyla uygun davranmayan az sayıdaki vatandaşa ve işyeri sahibine de ikazda bulunarak, kurallara uygun hareket etmelerini istedi. Covid-19 tedbirleri kapsamında denetimlerin gerçekleştirildiğini belirten Kaymakam Mustafa Güler, “İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulmasının salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem arz ediyor” dedi. “SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN” İçişleri Bakanlığı tarafından “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganı ile pazarlar başta olmak üzere işyerleri, marketler, toplu taşıma araçları, yollar, alışveriş merkezleri, lokantalar, kafeteryalar, ticari taksiler ve tüm yaşam alanlarının sık sık denetlendiği söyleyen Kaymakam Mustafa Güler, vatandaşların sağlığı için denetimlerin bundan sonra da devam edeceğini sözlerine ekledi.  

Gebze’de Kaymakam Mustafa Güler’in katılımı ile “Sağlık İçin Hepimiz İçin”  sloganıyla uygulanan Covid-19 tedbirleri denetimi gerçekleşti.

Gebze’de Kaymakam Mustafa Güler’in katılımı ile, Mülki İdare Amirleri başkanlığında, sağlık, emniyet, jandarma, zabıta, tarım görevlilerinin yer aldığı denetim ekiplerince, ilçe genelinde vatandaşların güvenli seyahat edebilmeleri, alışveriş yapabilmeleri, sosyal mekanları kullanabilmeleri amacıyla alınan Koronavirüs önlemlerine ilişkin genelgelerde belirtilen hususlar ile sosyal mesafe kuralına, maske kullanımı zorunluluğuna ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı denetlendi. Yapılan Koronavirüs tedbirleri denetimine Kaymakam Mustafa Güler’in yanı sıra Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Muhtarlar Dernek Başkanı Cevat Karaman’da katıldı. Gebze’deki bazı cadde ve sokak üzerinde yer alan işyerlerini, alışveriş merkezlerini, marketleri, lokantaları, kafeteryaları, pazar yerlerini kontrol eden Kaymakam Mustafa Güler, Covid-19 tedbirlerine uyan işyeri sahiplerine ve vatandaşlara teşekkür etti.

“TEDBİRLERE UYMAK, SALGINLA MÜCADELEDE BAŞARI İÇİN BÜYÜK ÖNEM ARZ EDİYOR”

Covid-19 ile mücadele için alınan kararlara çoğunlukla uyulduğunu görmekten memnun olduğunu dile getiren Kaymakam Mustafa Güler, kurallara tam anlamıyla uygun davranmayan az sayıdaki vatandaşa ve işyeri sahibine de ikazda bulunarak, kurallara uygun hareket etmelerini istedi. Covid-19 tedbirleri kapsamında denetimlerin gerçekleştirildiğini belirten Kaymakam Mustafa Güler, “İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulmasının salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem arz ediyor” dedi.

“SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN”

İçişleri Bakanlığı tarafından “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganı ile pazarlar başta olmak üzere işyerleri, marketler, toplu taşıma araçları, yollar, alışveriş merkezleri, lokantalar, kafeteryalar, ticari taksiler ve tüm yaşam alanlarının sık sık denetlendiği söyleyen Kaymakam Mustafa Güler, vatandaşların sağlığı için denetimlerin bundan sonra da devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.