Kaymakam Güler organ bağışladı

Gebze 24.04.2018 - 14:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kaymakam Güler organ bağışladı

“Bağışlanan Her Organ Filizlenen Bir Can” sloganı ile ilçe de organ bağışı bilincini aşılamak adına çalışmalarına hız veren Fatih Devlet Hastanesi Yetkilileri Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i ziyaret etti. Ziyaret esnasında Kaymakam Güler de organ bağışına ilişkin  form doldurarak farkındalık çalışmasına katkı sundu.  Farkındalık faaliyetlerine saha çalışmaları ile hız kazandıran Gebze Fatih Devlet Hastanesi Yetkilileri ilçe protokolü ve önde gelenlerine yönelik ziyaret ve organ bağışı konusunda örnek teşkil edecek çalışmalarını sürdüreceği öğrenildi. Kaymakam Güler , “Devlet Hastanesi ekibini misafir ettik. Doktorumuzdan organ bağışı konusunda bilgiler aldık. Türkiye’de organ bağışı bekleyen çok sayıda hasta olduğunu öğrendik. Gebze’de organ bağışı çalışmalarını arkadaşlarımız arttırarak devam ettirecekler, bu vesileyle tüm halkımızın destek vermesini diliyorum" dedi. TÜM RESMİ KURUMLARI ZİYARET EDECEKLER Fatih Devlet hastanesi Ekibi Gebze’de ki tüm resmi kurumları tek tek dolaşarak organ bağışını anlatarak destek isteyecekler. Hastane ekibi  , “Yaptığımız çalışmalar ile organ bağışı, organ naklinin toplum tarafından benimsenmesiyle giderek artacak. Organ ve doku nakli hizmetlerinin geliştirilmesinde en önemli husus, organ ve doku bağışının arttırılması için kamuoyunda bu konudaki bilgi eksikliğinin giderilmesi, organ bağışı bilincinin geliştirilmesi ile halkın organ ve doku bağışı konusunda teşvik edilmesidir. Bu konuda bütün kamu kurum ve kuruluşlarına, basına ve sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düşüyor" dedi.

“Bağışlanan Her Organ Filizlenen Bir Can” sloganı ile ilçe de organ bağışı bilincini aşılamak adına çalışmalarına hız veren Fatih Devlet Hastanesi Yetkilileri Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i ziyaret etti. Ziyaret esnasında Kaymakam Güler de organ bağışına ilişkin  form doldurarak farkındalık çalışmasına katkı sundu.  Farkındalık faaliyetlerine saha çalışmaları ile hız kazandıran Gebze Fatih Devlet Hastanesi Yetkilileri ilçe protokolü ve önde gelenlerine yönelik ziyaret ve organ bağışı konusunda örnek teşkil edecek çalışmalarını sürdüreceği öğrenildi.

Kaymakam Güler , “Devlet Hastanesi ekibini misafir ettik. Doktorumuzdan organ bağışı konusunda bilgiler aldık. Türkiye’de organ bağışı bekleyen çok sayıda hasta olduğunu öğrendik. Gebze’de organ bağışı çalışmalarını arkadaşlarımız arttırarak devam ettirecekler, bu vesileyle tüm halkımızın destek vermesini diliyorum" dedi.

TÜM RESMİ KURUMLARI ZİYARET EDECEKLER

Fatih Devlet hastanesi Ekibi Gebze’de ki tüm resmi kurumları tek tek dolaşarak organ bağışını anlatarak destek isteyecekler. Hastane ekibi  , “Yaptığımız çalışmalar ile organ bağışı, organ naklinin toplum tarafından benimsenmesiyle giderek artacak. Organ ve doku nakli hizmetlerinin geliştirilmesinde en önemli husus, organ ve doku bağışının arttırılması için kamuoyunda bu konudaki bilgi eksikliğinin giderilmesi, organ bağışı bilincinin geliştirilmesi ile halkın organ ve doku bağışı konusunda teşvik edilmesidir. Bu konuda bütün kamu kurum ve kuruluşlarına, basına ve sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düşüyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.