Kaymakam Güler Vatandaşları Dinledi

Gebze 06.12.2017 - 14:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kaymakam Güler Vatandaşları Dinledi

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Yavuz Selim Mahallesi'nin ihtiyaçlarının tespiti ve sorunların çözümü için vatandaşla bir araya gelerek, vatandaşları dinledi.

Yavuz Selim Mahallesi, Yavuz Selim İlkokulu toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider, Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, Gebze Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Şükriye Kavran ile Yavuz Selim Mahallesi sakinleri katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Gebze Kaymakamı tüm vatandaşların tek tek taleplerini, isteklerini, sorunlarını dinledi ve ilgili kurumlara gerekli talimatları vererek sorunları çözüme kavuşturacağını belirtti. GEREKLİ KURUMLARA İLETECEĞİZ Kaymakam Güler gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yaparak, "Değerli Yavuz Selim Mahallesi sakinleri. İlçemizde bulunan mahallelerimizde vatandaşla bir araya gelerek mahalle toplantıları düzenliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarda vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinliyoruz. Siz değerli vatandaşlarımızın önerileri Gebzemiz'i daha yaşanabilir hale getirecektir. Sizlerin sorunlarınızı ve taleplerinizi gerekli kurumlara ileterek bizzat ilgileneceğim." dedi. Kaymakam Güler toplantıya katılan herkese teşekkür etti.      
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Yavuz Selim Mahallesi'nin ihtiyaçlarının tespiti ve sorunların çözümü için vatandaşla bir araya gelerek, vatandaşları dinledi.

Yavuz Selim Mahallesi, Yavuz Selim İlkokulu toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider, Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, Gebze Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Şükriye Kavran ile Yavuz Selim Mahallesi sakinleri katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Gebze Kaymakamı tüm vatandaşların tek tek taleplerini, isteklerini, sorunlarını dinledi ve ilgili kurumlara gerekli talimatları vererek sorunları çözüme kavuşturacağını belirtti.

GEREKLİ KURUMLARA İLETECEĞİZ

Kaymakam Güler gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yaparak, "Değerli Yavuz Selim Mahallesi sakinleri. İlçemizde bulunan mahallelerimizde vatandaşla bir araya gelerek mahalle toplantıları düzenliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarda vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinliyoruz. Siz değerli vatandaşlarımızın önerileri Gebzemiz'i daha yaşanabilir hale getirecektir. Sizlerin sorunlarınızı ve taleplerinizi gerekli kurumlara ileterek bizzat ilgileneceğim." dedi. Kaymakam Güler toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.