Kaymakam Güler Yağcılar'ı dinledi

Gebze 27.08.2019 - 09:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kaymakam Güler Yağcılar'ı dinledi

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında Yağcılar Mahallesi'nde vatandaşların istek, öneri ve şikâyetlerinin dinlenerek değerlendirildiği “Halk ve Güvenlik Toplantısı” yapıldı. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şenol Pekgöz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hakkı Sağlam,  İlçe Tarım Müdürü Murat Taşdemir, İlçe Jandarma Komutanı Muharrem Poyrazoğlu, İlçe Sağlık Müdür Vekili Dr. Rukiye Çakır, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İpek Çulha, İlçe Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara, Mahalle Muhtarı Ersun Çevik ve mahalleliler katıldı. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Kaymakam Mustafa Güler, sorunların çözümü noktasında ilgili tüm kurumların gereken hassasiyeti gösterdiğini ve koordineli bir şekilde çalışmaların devam edeceğini belirtti. VATANDAŞLAR MEMNUN Vatandaşların huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak adına, ilçe genelinde alınan asayiş ve güvenlik tedbirlerine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda istek ve taleplerini rahatlıkla ilgili mercilere iletme fırsatı bulduklarını belirten mahalle muhtarı ve vatandaşlar, toplantının gayet verimli geçtiğini vurguladılar.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında Yağcılar Mahallesi'nde vatandaşların istek, öneri ve şikâyetlerinin dinlenerek değerlendirildiği “Halk ve Güvenlik Toplantısı” yapıldı.

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şenol Pekgöz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hakkı Sağlam,  İlçe Tarım Müdürü Murat Taşdemir, İlçe Jandarma Komutanı Muharrem Poyrazoğlu, İlçe Sağlık Müdür Vekili Dr. Rukiye Çakır, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İpek Çulha, İlçe Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara, Mahalle Muhtarı Ersun Çevik ve mahalleliler katıldı. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Kaymakam Mustafa Güler, sorunların çözümü noktasında ilgili tüm kurumların gereken hassasiyeti gösterdiğini ve koordineli bir şekilde çalışmaların devam edeceğini belirtti.

VATANDAŞLAR MEMNUN

Vatandaşların huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak adına, ilçe genelinde alınan asayiş ve güvenlik tedbirlerine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda istek ve taleplerini rahatlıkla ilgili mercilere iletme fırsatı bulduklarını belirten mahalle muhtarı ve vatandaşlar, toplantının gayet verimli geçtiğini vurguladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.