Kaymakam Karaman Bilinmeyenleri su yüzüne çıkardı

Darıca 31.05.2016 - 12:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kaymakam Karaman Bilinmeyenleri su yüzüne çıkardı

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, ŞAHİN BEY isimli kitabının tanıtım sohbetlerini ilçenin değişik okullarında gerçekleştirmeye devam etti.

Kitabının ilk tanıtım toplantısını önceki gün Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi’nde yapan Kaymakam Ömer Karaman dün de Darıca Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Darıca Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelerek gerçekleştirdi. Kaymakam Karaman’a Darıcalı Muhtarlar’da eşlik etti.  Gaziantep, Şahinbey'de yapmış oldukları Kaymakamlık görevi sırasında yaşadıkları anılarından oluşan ve vatansever biri olarak bilinen tarihi kahraman Şahinbey’in anılarını kitaplaştırdığı Şahinbey - Şanlı Savunma isimli romanı üzerine lise öğrencileri ile sohbet eden Kaymakam Karaman, öğrencilerden kendisine yöneltilen soruları da cevaplandırdı. HİÇ BİLİNMEYENLERİ SU YÜZÜNE ÇIKARDI Şahinbey” isimli romanının tanıtım sohbetlerinde bu romanın yazılış amacından ve misyonundan söz eden Kaymakam Ömer Karaman bu kitabın gelecek nesillere ışık tutması için yazıldığını bunu kendisinin bir borç olarak bildiğini ve Şanlı Müdafaa günlerini anlatan bu belgesel niteliğindeki romanın tarihimizde hiç bilinmeyen olayları su yüzüne çıkardığını, tarihimizde var olan isimsiz Kahramanlara bir borç bilinerek vazife aşkıyla yazıldığını sözlerine ekledi.
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, ŞAHİN BEY isimli kitabının tanıtım sohbetlerini ilçenin değişik okullarında gerçekleştirmeye devam etti.

Kitabının ilk tanıtım toplantısını önceki gün Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi’nde yapan Kaymakam Ömer Karaman dün de Darıca Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Darıca Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelerek gerçekleştirdi. Kaymakam Karaman’a Darıcalı Muhtarlar’da eşlik etti.

 Gaziantep, Şahinbey'de yapmış oldukları Kaymakamlık görevi sırasında yaşadıkları anılarından oluşan ve vatansever biri olarak bilinen tarihi kahraman Şahinbey’in anılarını kitaplaştırdığı Şahinbey - Şanlı Savunma isimli romanı üzerine lise öğrencileri ile sohbet eden Kaymakam Karaman, öğrencilerden kendisine yöneltilen soruları da cevaplandırdı.

HİÇ BİLİNMEYENLERİ SU YÜZÜNE ÇIKARDI

Şahinbey” isimli romanının tanıtım sohbetlerinde bu romanın yazılış amacından ve misyonundan söz eden Kaymakam Ömer Karaman bu kitabın gelecek nesillere ışık tutması için yazıldığını bunu kendisinin bir borç olarak bildiğini ve Şanlı Müdafaa günlerini anlatan bu belgesel niteliğindeki romanın tarihimizde hiç bilinmeyen olayları su yüzüne çıkardığını, tarihimizde var olan isimsiz Kahramanlara bir borç bilinerek vazife aşkıyla yazıldığını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.