Kaymakam Karaman’dan muhtara başarı belgesi

Darıca 05.02.2017 - 14:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kaymakam Karaman’dan muhtara başarı belgesi

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfındaki çalışmaları nedeniyle Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş'a başar belgesi ve teşekkür plaketi verdi. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfındaki çalışmaları nedeniyle Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş'a başar belgesi ve teşekkür plaketi verdi. Muhtar Demirbaş ise bu mutlu anı sosyal medya üzerinden paylaştı. Muhtar Demirbaş, şu açıklamayı yaptı: "Darıca ve Osmangazi mahallemiz için yapmış olduğumuz Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfındaki çalışmalarımızı gözlemleyen Değerli Darıca Kaymakamımız Sayın Ömer Karaman şahsımı başarılı çalışmalarımızdan dolayı başarı belgesi ve plaket ile onurlandırmıştır. Kendisine Mahallem ve Şahsım adına Teşekkür ederim"  

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfındaki çalışmaları nedeniyle Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş'a başar belgesi ve teşekkür plaketi verdi.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfındaki çalışmaları nedeniyle Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş'a başar belgesi ve teşekkür plaketi verdi. Muhtar Demirbaş ise bu mutlu anı sosyal medya üzerinden paylaştı. Muhtar Demirbaş, şu açıklamayı yaptı: "Darıca ve Osmangazi mahallemiz için yapmış olduğumuz Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfındaki çalışmalarımızı gözlemleyen Değerli Darıca Kaymakamımız Sayın Ömer Karaman şahsımı başarılı çalışmalarımızdan dolayı başarı belgesi ve plaket ile onurlandırmıştır. Kendisine Mahallem ve Şahsım adına Teşekkür ederim"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.