Kaymakam, Tapu Müdürlüğü'nü kutladı!

Gebze 24.05.2016 - 10:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kaymakam, Tapu Müdürlüğü'nü kutladı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 169. yılını tebrik eden Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, "Daha nice başarılı hizmetler diliyorum" dedi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 169. yılı nedeniyle Gebze Tapu ve Kadastro Müdürü Talip Kutluay, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan'ı makamında ziyaret etti. Tapu ve Kadastro Gebze Müdürlüğü'nün hizmetleri hakkında bilgi veren Kutluay, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan'a plaket takdim etti. KAYMAKAM DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, "169 yıldır başarılı bir şekilde hizmet veren, Türkiye'nin önemli kurumlarından biri olan Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nü kutluyorum. Daha nice başarılı ve uzun yıllar ülkemize ve milletimize hizmet etmelerini temenni ediyorum" dedi. TAPU BİNASINDA ETKİNLİK DÜZENLENDİ Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 169. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Gebze Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nde etkinlik düzenledi. Vatandaşlara çeşitli ikramların yapıldığı etkinlikte 169. Yıl coşkusu kutlandı. HEYECANIMIZ BÜYÜK Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 169. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri ülke genelinde kutlanıyor. Etkinlik kapsamında Gebze Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü de 169. Yıl heyecanını yaşadı. Gebze Tapu Kadastro Müdürü Talip Kutluay, yaptığı açıklamada, “169. Yıl heyecanımızı yaşıyoruz, ülkenin iş hacminin en yoğun olduğu Tapu Kadastro Müdürlüğünün yıl dönümü kutlu olsun.” dedi.  27 PERSONEL ÇALIŞIYOR Gebze Tapu Kadastro Müdürlüğü olarak, 27 personelle hizmet verdiklerini söyleyen Gebze Tapu Kadastro Müdürü Talip Kutluay , “Heyecanımız büyük, bugün etkinlik kapsamında vatandaşlarımıza ikramlar yaptık, kurumumuzu kendilerine anlattık ve tanıttık, çok gururlu ve mutluyuz, herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu. Öte yandan Ülkemizde ilk tapu teşkilatı 21 Mayıs 1847 tarihinde Defterhane-i Amire Kalemi adıyla kurulmuş ve Cumhuriyet dönemine kadar çeşitli isimler altında görevini sürdürmüştür. 
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 169. yılını tebrik eden Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, "Daha nice başarılı hizmetler diliyorum" dedi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 169. yılı nedeniyle Gebze Tapu ve Kadastro Müdürü Talip Kutluay, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan'ı makamında ziyaret etti. Tapu ve Kadastro Gebze Müdürlüğü'nün hizmetleri hakkında bilgi veren Kutluay, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan'a plaket takdim etti.

KAYMAKAM DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, "169 yıldır başarılı bir şekilde hizmet veren, Türkiye'nin önemli kurumlarından biri olan Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nü kutluyorum. Daha nice başarılı ve uzun yıllar ülkemize ve milletimize hizmet etmelerini temenni ediyorum" dedi.

TAPU BİNASINDA ETKİNLİK DÜZENLENDİ

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 169. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Gebze Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nde etkinlik düzenledi. Vatandaşlara çeşitli ikramların yapıldığı etkinlikte 169. Yıl coşkusu kutlandı.

HEYECANIMIZ BÜYÜK

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 169. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri ülke genelinde kutlanıyor. Etkinlik kapsamında Gebze Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü de 169. Yıl heyecanını yaşadı. Gebze Tapu Kadastro Müdürü Talip Kutluay, yaptığı açıklamada, “169. Yıl heyecanımızı yaşıyoruz, ülkenin iş hacminin en yoğun olduğu Tapu Kadastro Müdürlüğünün yıl dönümü kutlu olsun.” dedi. 

27 PERSONEL ÇALIŞIYOR

Gebze Tapu Kadastro Müdürlüğü olarak, 27 personelle hizmet verdiklerini söyleyen Gebze Tapu Kadastro Müdürü Talip Kutluay , “Heyecanımız büyük, bugün etkinlik kapsamında vatandaşlarımıza ikramlar yaptık, kurumumuzu kendilerine anlattık ve tanıttık, çok gururlu ve mutluyuz, herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu. Öte yandan Ülkemizde ilk tapu teşkilatı 21 Mayıs 1847 tarihinde Defterhane-i Amire Kalemi adıyla kurulmuş ve Cumhuriyet dönemine kadar çeşitli isimler altında görevini sürdürmüştür. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.