Kaymakamlıktan 312 bin TL’lik yardım!

Gebze 20.06.2019 - 13:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kaymakamlıktan 312 bin TL’lik yardım!

Gebze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Ramazan ayı içinde ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen 1456 aileye toplamda 303.000,00 TL’lik nakit yardım yapıldı.

Gebze’de ikamet eden fakir ve muhtaç durumda olan vatandaşlara destek olmak amacı ile Ramazan ayı içerisinde Gebze Kaymakamlığınca yapılan yardımlar, herhangi bir aksamaya mahal vermeyecek şekilde hak sahiplerine ulaştırıldı. Gebze Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Toplumsal Yardımlaşma ve Dayanışmanın en çok arttığı Ramazan ayı içinde, Sosyal devlet olmanın gereği olarak, yapılan incelemeler neticesinde ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen 1456 aileye, ailedeki kişi sayısı ve gelir durumu ile orantılı olarak Vakıf Mütevelli Heyet tarafından eşit ve adil bir şekilde belirlenen miktarlarda toplamda 303.100,00 TL nakdi yardım dağıtılmıştır. HAKKANİYETLİYİZ Yardımlar banka hesap numaraları olan kişilerin direkt hesabına yatırılmış, hesap numarası bulunmayan hak sahiplerinin ise Banka kanalı ile yardımlara ulaşması sağlanmıştır. Her bir aile aranarak bilgi verilmiş ve başka sorunlarının olup olmadığı Vakıf görevlilerince bire bir dinlenmiştir. Ayrıca Gebze Kaymakamımız Sayın Mustafa Güler ve Vakıf Yetkilileri her gün düzenli olarak yardım alan ailelerin evlerine ziyaret yaparak sorunları ile birebir ilgilenmiş ve çözüm yolları konusunda ailelere detaylı bilgi vermişleridir” ifadelerine yer verildi. Konu ile ilgili bilgilendirmede bulunan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Ramazan ayı yardımlarının gelenek haline gelmiş olmasına rağmen; her seferinde başvuruları tek tek gözden geçirip elimizden geldiğince hakkaniyet ilkesi çerçevesinde ihtiyaç sahibi aileleri tespit etmeye çalışıyoruz. Devletin imkânlarıyla böyle bir hayra vesile olmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.
Gebze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Ramazan ayı içinde ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen 1456 aileye toplamda 303.000,00 TL’lik nakit yardım yapıldı.

Gebze’de ikamet eden fakir ve muhtaç durumda olan vatandaşlara destek olmak amacı ile Ramazan ayı içerisinde Gebze Kaymakamlığınca yapılan yardımlar, herhangi bir aksamaya mahal vermeyecek şekilde hak sahiplerine ulaştırıldı. Gebze Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Toplumsal Yardımlaşma ve Dayanışmanın en çok arttığı Ramazan ayı içinde, Sosyal devlet olmanın gereği olarak, yapılan incelemeler neticesinde ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen 1456 aileye, ailedeki kişi sayısı ve gelir durumu ile orantılı olarak Vakıf Mütevelli Heyet tarafından eşit ve adil bir şekilde belirlenen miktarlarda toplamda 303.100,00 TL nakdi yardım dağıtılmıştır.

HAKKANİYETLİYİZ

Yardımlar banka hesap numaraları olan kişilerin direkt hesabına yatırılmış, hesap numarası bulunmayan hak sahiplerinin ise Banka kanalı ile yardımlara ulaşması sağlanmıştır. Her bir aile aranarak bilgi verilmiş ve başka sorunlarının olup olmadığı Vakıf görevlilerince bire bir dinlenmiştir. Ayrıca Gebze Kaymakamımız Sayın Mustafa Güler ve Vakıf Yetkilileri her gün düzenli olarak yardım alan ailelerin evlerine ziyaret yaparak sorunları ile birebir ilgilenmiş ve çözüm yolları konusunda ailelere detaylı bilgi vermişleridir” ifadelerine yer verildi. Konu ile ilgili bilgilendirmede bulunan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Ramazan ayı yardımlarının gelenek haline gelmiş olmasına rağmen; her seferinde başvuruları tek tek gözden geçirip elimizden geldiğince hakkaniyet ilkesi çerçevesinde ihtiyaç sahibi aileleri tespit etmeye çalışıyoruz. Devletin imkânlarıyla böyle bir hayra vesile olmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.