Kazan ve farkı aç!

Spor 14.11.2019 - 09:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kazan ve farkı aç!

Diyarbekirspor’a bilenen Darıca G.B’de vites arttı. Çift antrenman programıyla çalışan sarı yeşilliler kuvvet depolarken, temsilcimiz Pazar günü oynanacak olan zorlu 90 dakikadan 3 puan çıkarıp Diyarbekirspor ile arasındaki puan farkını 8’e çıkarmayı hedefliyor. Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de Diyarbekirspor alarmı. Pazar günü sahasında Diyarbekirspor karşısında zorlu bir 90 dakikaya çıkacak olan Darıca Gençlerbirliği, maçın havasına girmeye başladı. 3 haftalık galibiyet hasretini dindirme adına bu karşılaşmaya 3 puan hedefiyle hazırlanan sarı yeşilliler, dün çift antrenman yaparak vites arttırdı. Günün ilk antrenmanında kuvvet çalışması yapan Darıca G.B, günün ikinci çalışmasında ise taktik çalışması gerçekleştirdi.  Oyuncularına kuvvet depolaması yapan Teknik Direktör Özgür Vurur, bireysel toplantılarla psikolojik olarak da oyuncularına yükleme yapıyor. Maçın önemine dikkat çeken Vurur, alacakları olası bir galibiyetle Play-Off yolundaki direkt rakiplerinden Diyarbekirspor ile arasındaki 5 puanlık farkı 8’e çekebileceklerini hatırlattı. Darıca G.B bugün saat 11.00’da yapacağı taktiksel çift kale maçla hazırlıklarını sürdürecek.

Diyarbekirspor’a bilenen Darıca G.B’de vites arttı. Çift antrenman programıyla çalışan sarı yeşilliler kuvvet depolarken, temsilcimiz Pazar günü oynanacak olan zorlu 90 dakikadan 3 puan çıkarıp Diyarbekirspor ile arasındaki puan farkını 8’e çıkarmayı hedefliyor.

Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de Diyarbekirspor alarmı. Pazar günü sahasında Diyarbekirspor karşısında zorlu bir 90 dakikaya çıkacak olan Darıca Gençlerbirliği, maçın havasına girmeye başladı. 3 haftalık galibiyet hasretini dindirme adına bu karşılaşmaya 3 puan hedefiyle hazırlanan sarı yeşilliler, dün çift antrenman yaparak vites arttırdı. Günün ilk antrenmanında kuvvet çalışması yapan Darıca G.B, günün ikinci çalışmasında ise taktik çalışması gerçekleştirdi.  Oyuncularına kuvvet depolaması yapan Teknik Direktör Özgür Vurur, bireysel toplantılarla psikolojik olarak da oyuncularına yükleme yapıyor. Maçın önemine dikkat çeken Vurur, alacakları olası bir galibiyetle Play-Off yolundaki direkt rakiplerinden Diyarbekirspor ile arasındaki 5 puanlık farkı 8’e çekebileceklerini hatırlattı. Darıca G.B bugün saat 11.00’da yapacağı taktiksel çift kale maçla hazırlıklarını sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.