19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kazanan Eskiçarşı

Spor 25.01.2015 - 19:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Kazanan Eskiçarşı

Gebzespor’un cefakar taraftar grubu Eskiçarşı bir kez daha ‘’Bir takımın taraftarı nasıl olur’’ örneği gözler önüne serdiler.

15 otobüsle müthiş bir coşkuyla Bursa’ya giden mor beyazlı taraftarlar, 3-0’lık ağır yenilginin ardından büyük bir hayal kırıklığı yaşadılar. Sadece iyi gün taraftarı olmadıklarını her maçta, her deplasmanda gösteren Eskiçarşı, müthiş şovlarıyla, harika tezahüratlarıyla Bursalı futbolseverlerin adeta ağızlarını açık bıraktılar. Kara yoluyla Bursa’ya giden ve Yalova-Topçular feribotunda başlayan coşku Merinos Stadı’nda devam etti. Karşılaşmanın başlamasının ardından maçın hemen başında yenilen gole rağmen bir an olsun susmayan mor beyazlı taraftarlar, skorun yanı sıra kötü oyuna bir hayli öfkelendiler.    HABER: ÇAĞLAR AKAR
Gebzespor’un cefakar taraftar grubu Eskiçarşı bir kez daha ‘’Bir takımın taraftarı nasıl olur’’ örneği gözler önüne serdiler.

15 otobüsle müthiş bir coşkuyla Bursa’ya giden mor beyazlı taraftarlar, 3-0’lık ağır yenilginin ardından büyük bir hayal kırıklığı yaşadılar. Sadece iyi gün taraftarı olmadıklarını her maçta, her deplasmanda gösteren Eskiçarşı, müthiş şovlarıyla, harika tezahüratlarıyla Bursalı futbolseverlerin adeta ağızlarını açık bıraktılar. Kara yoluyla Bursa’ya giden ve Yalova-Topçular feribotunda başlayan coşku Merinos Stadı’nda devam etti. Karşılaşmanın başlamasının ardından maçın hemen başında yenilen gole rağmen bir an olsun susmayan mor beyazlı taraftarlar, skorun yanı sıra kötü oyuna bir hayli öfkelendiler. 

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.