KEDFE’de ‘GÜZEL’ birlik!

Darıca 06.09.2019 - 10:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KEDFE’de ‘GÜZEL’ birlik!

Hareketli günler geçiren Kocaeli’nin aktif ve etkin kuruluşlarının başında gelen Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’nda(KEDFE) Murat Güzel sesleri. Önümüzdeki aylarda olağan kongresini yapacak olan KEDFE’de, ilimizin ve Erzurum camiasının tanınan ve sevilen işadamlarından Murat Güzel kongreye adaylığını resmen açıkladı. KUCAKLAYIŞI VE BİRLEŞTİRİCİ YÖNETİM ANLAYIŞI Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu (OLFED) kurucu başkanı olan, Marmara bölgesi Oltu ilçe ve köy dernekleri ile yaptığı uyumlu çalışmayla hemşehrileri tarafından taktir toplayan Güzel, güçlü ve vizyoner kimliğini bu kez KEDFE çatısı altında göstererek, Kocaeli’de yaşayan Erzurumlular’ı kucaklayıcı ve birleştirici bir yönetim anlayışıyla göreve talip olduğunu belirtti. Dadaşlar’a hizmet etmeyi, “Boynumuzun borcu” sözleriyle nitelendiren Güzel, KEDFE’nin çıtasını daha yukarıya taşımak istediğini söyledi. Yaşanan bu gelişme sonrasında, KEDFE başkanlığı için Murat Güzel isminin kulislerde dillendirilmesi, Erzurum camiasında heyecan ve sevinç yarattı. MURAT GÜZEL KİMDİR? 1976 Erzurum ili, Oltu ilçesi, Toprakkale köyü doğumlu olan Murat Güzel, evli ve 3 çocuk babasıdır. Marmara Bölgesi Oltu Dernekler Federasyonu Kurucu Başkanı olarak tanınan Güzel, ERDAŞ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır.

Hareketli günler geçiren Kocaeli’nin aktif ve etkin kuruluşlarının başında gelen Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’nda(KEDFE) Murat Güzel sesleri. Önümüzdeki aylarda olağan kongresini yapacak olan KEDFE’de, ilimizin ve Erzurum camiasının tanınan ve sevilen işadamlarından Murat Güzel kongreye adaylığını resmen açıkladı.

KUCAKLAYIŞI VE BİRLEŞTİRİCİ YÖNETİM ANLAYIŞI

Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu (OLFED) kurucu başkanı olan, Marmara bölgesi Oltu ilçe ve köy dernekleri ile yaptığı uyumlu çalışmayla hemşehrileri tarafından taktir toplayan Güzel, güçlü ve vizyoner kimliğini bu kez KEDFE çatısı altında göstererek, Kocaeli’de yaşayan Erzurumlular’ı kucaklayıcı ve birleştirici bir yönetim anlayışıyla göreve talip olduğunu belirtti. Dadaşlar’a hizmet etmeyi, “Boynumuzun borcu” sözleriyle nitelendiren Güzel, KEDFE’nin çıtasını daha yukarıya taşımak istediğini söyledi. Yaşanan bu gelişme sonrasında, KEDFE başkanlığı için Murat Güzel isminin kulislerde dillendirilmesi, Erzurum camiasında heyecan ve sevinç yarattı.

MURAT GÜZEL KİMDİR?

1976 Erzurum ili, Oltu ilçesi, Toprakkale köyü doğumlu olan Murat Güzel, evli ve 3 çocuk babasıdır. Marmara Bölgesi Oltu Dernekler Federasyonu Kurucu Başkanı olarak tanınan Güzel, ERDAŞ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.