KEDFE'de ki istifa gündemi sarstı

Darıca 08.03.2017 - 15:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KEDFE'de ki istifa gündemi sarstı

Uyuşturucu ile mücadele, Nene Hatun Anma Programı ve bu programdaki tiyatro grubu oyuncularının Darıca'da ağırlanması ve gezdirilmesinde Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıddık Topal ve Gençlik Kolları Başkanı Fatih Çetinkaya'ya büyük emek katkısı kunan KEDFE GEnçlik Kolları Başkanı Eyüp Çetinkaya'nın istifası şaşırttı.

İlimiz hakemlerinden ve aynı zamanda Erzurum Aziziye Akdağ Köyü Dernek Başkanı Eyyüp Çetinkaya, KEDFE’deki görevinden istifa etti. Çetinkaya istifa açıklamasında sitemli sözler sarf etti. Çetinkaya istifası ile ilgili olarak sitem dolu sözler sarfetti. Açıklamasında şu sözlere yer verdi; DERNEĞİN SELAMETİ İÇİN 22 Aralık 2015’te göreve getirildiğim Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları (KEDFE) Başkanlığı görevimden şahsi işlerimin yoğunluğu, diğer STK’lardaki başkan ve yöneticiliğim, gerek federasyonumuzun, gerekse başkanımız Sayın Tekin Dursun’un ve bulunmuş olduğum Erzurum camiasının zarar görmemesi, Federasyonumuzun sağlık ve selameti, birlik, dirliğini düşünmek mecburiyetindeyim. ONUR DUYUYORUM Federasyonumuzun birkaç anlamsız, asılsız, akılsız ve gereksiz kişilerini federasyon için başlattığı itibarsızlaştırma çabalarının şahsım olarak Eyyup Çetinkaya üzerinden yapılmasını şiddetle kınıyorum. Şahsi olarak bu kişilerinin camiayı sürekli yıpratma, bencilliklerini ön plana çıkarma gayeleri ve kendi ego manyalarının üzerine dizayn etmeye çalıştıkları sisteme karşı duran bir Gençlik Kolları Başkanı olarak görev almaktan onur duyuyorum. İSTİFA EDİYORUM Hedefi ve amacı Erzurum’a ve Erzurumluya hizmet etmek olan KEDFE’nin görevinin daha sağlıklı yürütebilmesi adına, gayesi Erzurum olmayan ve olamayan, KEDFE için başlatmış oldukları karalama kampanyasının başarısız olması düşüncesiyle, KEDFE Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. KENDİ ÇIKARLARINA KULLANIYORLAR Görev yaptığım sürece Erzurum ve Erzurumlu olma bilinciyle bulunduğum görevi en iyi şekilde ifa etmeye çalıştığıma inanıyorum. Görevimiz boyunca destek olan tüm gençlik kolları başkanlarına ve gençlik kolları yöneticilerime, yönetimime sonsuz teşekkür ediyorum. Yine görevde bulunduğumuz sürede karşı duran, desteklemeyen dernek başkanları ve Federasyon yöneticilerinin de Erzurum camiası için değil kendi çıkarları için bu camiada olduklarının kendi görüş ve bildirgeleriyle anlamış olduk. TEŞEKKÜR EDİYORUM O kişiler unutmasınlar ki bulundukları yerlerde bu gün itibariyle artık rahat olabileceklerdir. Yapmadıkları veya yanlış yaptıkları her şeyde karşılarında Eyyup Çetinkaya isminin olacağını da bilsinler. Görevim boyunca maddi manevi destek olan; öncelikle Dernek Başkanlarıma, destek olan Federasyon yöneticilerime ve Federasyon Başkanımız Tekin Dursun’a Teşekkür ederim. Saygılarımla Eyyup Çetinkaya Erzurum Aziziye Akdağ Köyü Dernek Başkanı
Uyuşturucu ile mücadele, Nene Hatun Anma Programı ve bu programdaki tiyatro grubu oyuncularının Darıca'da ağırlanması ve gezdirilmesinde Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıddık Topal ve Gençlik Kolları Başkanı Fatih Çetinkaya'ya büyük emek katkısı kunan KEDFE GEnçlik Kolları Başkanı Eyüp Çetinkaya'nın istifası şaşırttı.

İlimiz hakemlerinden ve aynı zamanda Erzurum Aziziye Akdağ Köyü Dernek Başkanı Eyyüp Çetinkaya, KEDFE’deki görevinden istifa etti. Çetinkaya istifa açıklamasında sitemli sözler sarf etti.

Çetinkaya istifası ile ilgili olarak sitem dolu sözler sarfetti. Açıklamasında şu sözlere yer verdi;

DERNEĞİN SELAMETİ İÇİN

22 Aralık 2015’te göreve getirildiğim Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları (KEDFE) Başkanlığı görevimden şahsi işlerimin yoğunluğu, diğer STK’lardaki başkan ve yöneticiliğim, gerek federasyonumuzun, gerekse başkanımız Sayın Tekin Dursun’un ve bulunmuş olduğum Erzurum camiasının zarar görmemesi, Federasyonumuzun sağlık ve selameti, birlik, dirliğini düşünmek mecburiyetindeyim.

ONUR DUYUYORUM

Federasyonumuzun birkaç anlamsız, asılsız, akılsız ve gereksiz kişilerini federasyon için başlattığı itibarsızlaştırma çabalarının şahsım olarak Eyyup Çetinkaya üzerinden yapılmasını şiddetle kınıyorum. Şahsi olarak bu kişilerinin camiayı sürekli yıpratma, bencilliklerini ön plana çıkarma gayeleri ve kendi ego manyalarının üzerine dizayn etmeye çalıştıkları sisteme karşı duran bir Gençlik Kolları Başkanı olarak görev almaktan onur duyuyorum.

İSTİFA EDİYORUM

Hedefi ve amacı Erzurum’a ve Erzurumluya hizmet etmek olan KEDFE’nin görevinin daha sağlıklı yürütebilmesi adına, gayesi Erzurum olmayan ve olamayan, KEDFE için başlatmış oldukları karalama kampanyasının başarısız olması düşüncesiyle, KEDFE Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.

KENDİ ÇIKARLARINA KULLANIYORLAR

Görev yaptığım sürece Erzurum ve Erzurumlu olma bilinciyle bulunduğum görevi en iyi şekilde ifa etmeye çalıştığıma inanıyorum. Görevimiz boyunca destek olan tüm gençlik kolları başkanlarına ve gençlik kolları yöneticilerime, yönetimime sonsuz teşekkür ediyorum. Yine görevde bulunduğumuz sürede karşı duran, desteklemeyen dernek başkanları ve Federasyon yöneticilerinin de Erzurum camiası için değil kendi çıkarları için bu camiada olduklarının kendi görüş ve bildirgeleriyle anlamış olduk.

TEŞEKKÜR EDİYORUM

O kişiler unutmasınlar ki bulundukları yerlerde bu gün itibariyle artık rahat olabileceklerdir. Yapmadıkları veya yanlış yaptıkları her şeyde karşılarında Eyyup Çetinkaya isminin olacağını da bilsinler. Görevim boyunca maddi manevi destek olan; öncelikle Dernek Başkanlarıma, destek olan Federasyon yöneticilerime ve Federasyon Başkanımız Tekin Dursun’a Teşekkür ederim. Saygılarımla Eyyup Çetinkaya Erzurum Aziziye Akdağ Köyü Dernek Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.