KEDFE’de Şakar depremi!

Darıca 04.09.2019 - 10:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KEDFE’de Şakar depremi!

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’nda(KEDFE) Köksal Şakar depremi. CHP Darıca son dönem belediye başkan adayı Yakup Törk’ün KEDFE’nin geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirdiği piknik organizasyonuna kendisinin davet edilmediğini iddia ederek, KEDFE’yi ve KEDFE Komisyon Başkanı Köksal Şakar’ı hedef alan açıklamalarının ardından, Şakar konuyla ilgili kamuoyunu aydınlatıcı bir mesaj yayımlayarak Törk’ün iddialarını sert bir dille yalanlamıştı. KÖKSAL ŞAKAR İSTİFA ETTİ Yaşanan bu gelişme sonrasında CHP’li Törk, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı, “KEDFE Başkanı abim nezaket göstererek bugün(dün) aradı. Yapılan organizasyona davet edilmemem ile ilgili üzüntüsünü ifade etti. Yoğunluğun verdiği bir durum olduğunu söyledi” açıklamasının ardından KEDFE’nin kilit ismi Köksal Şakar’ın, bu duruma tepki göstererek görevinden istifa ettiği öğrenildi. ŞAKAR KEDFE DEFTERİNİ KAPATTI KEDFE’nin gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel faaliyetlerde önemli işlere imza atan Şakar’ın önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan olağan kongre öncesindeki istifa kararı Erzurum camiasında bomba etkisi yarattı. Kongrede KEDFE’ye başkan adayı olması beklenen Şakar’ın, yönetim kurulu görevinden istifa etmesi sonrasında ne gibi gelişmelerin olacağı merak konusu oldu.

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’nda(KEDFE) Köksal Şakar depremi. CHP Darıca son dönem belediye başkan adayı Yakup Törk’ün KEDFE’nin geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirdiği piknik organizasyonuna kendisinin davet edilmediğini iddia ederek, KEDFE’yi ve KEDFE Komisyon Başkanı Köksal Şakar’ı hedef alan açıklamalarının ardından, Şakar konuyla ilgili kamuoyunu aydınlatıcı bir mesaj yayımlayarak Törk’ün iddialarını sert bir dille yalanlamıştı.

KÖKSAL ŞAKAR İSTİFA ETTİ

Yaşanan bu gelişme sonrasında CHP’li Törk, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı, “KEDFE Başkanı abim nezaket göstererek bugün(dün) aradı. Yapılan organizasyona davet edilmemem ile ilgili üzüntüsünü ifade etti. Yoğunluğun verdiği bir durum olduğunu söyledi” açıklamasının ardından KEDFE’nin kilit ismi Köksal Şakar’ın, bu duruma tepki göstererek görevinden istifa ettiği öğrenildi.

ŞAKAR KEDFE DEFTERİNİ KAPATTI

KEDFE’nin gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel faaliyetlerde önemli işlere imza atan Şakar’ın önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan olağan kongre öncesindeki istifa kararı Erzurum camiasında bomba etkisi yarattı. Kongrede KEDFE’ye başkan adayı olması beklenen Şakar’ın, yönetim kurulu görevinden istifa etmesi sonrasında ne gibi gelişmelerin olacağı merak konusu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.