KEDFE’den başkanlara hayırlı olsun ziyareti

Kocaeli 11.10.2020 - 15:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KEDFE’den başkanlara hayırlı olsun ziyareti

KEDFE’den başkanlara hayırlı olsun ziyareti

Hemşehri derneklerinin yanı sıra, kamu, kurum ve kuruluşları ve siyasi partiler ile iyi bir iletişim içinde olan ilimizin aktif sivil toplum kuruluşlarından Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE), yakın zamanda olağan kongrelerini gerçekleştiren siyasi partilerin il ve ilçe başkanlıklarına bir dizi ziyaretlerde bulundu. Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra toplumsal duyarlılığı ile her kesimin taktirini toplayan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE), şehirle uyumlu çalışmalarını sürdürürken, siyasi partiler ile olan güçlü diyalogu ile dikkat çekiyor. KEDFE, son olarak geçtiğimiz günlerde kongre yapan siyasi partilerin ilçe başkanlarına ziyaretlerde bulundu. DURSUN: HER KESİMLE İSTİŞARE YAPIYORUZ KEDFE Başkanı Tekin Dursun ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı ziyarette; MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı ilhan Yıldırım, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’ı ziyaret eden KEDFE, yeni döneme merhaba diyen başkanlara hayırlı olsun dedi. KEDFE olarak Kocaeli’de yer alan tüm sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin il ve ilçe temsilcileriyle istişare yapmaya hazır olduklarını ifade eden Başkan Dursun, “Siyasi partilerimizin ilçe başkanlarına yeni dönemde başarılar diliyoruz.
KEDFE’den başkanlara hayırlı olsun ziyareti

Hemşehri derneklerinin yanı sıra, kamu, kurum ve kuruluşları ve siyasi partiler ile iyi bir iletişim içinde olan ilimizin aktif sivil toplum kuruluşlarından Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE), yakın zamanda olağan kongrelerini gerçekleştiren siyasi partilerin il ve ilçe başkanlıklarına bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra toplumsal duyarlılığı ile her kesimin taktirini toplayan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE), şehirle uyumlu çalışmalarını sürdürürken, siyasi partiler ile olan güçlü diyalogu ile dikkat çekiyor. KEDFE, son olarak geçtiğimiz günlerde kongre yapan siyasi partilerin ilçe başkanlarına ziyaretlerde bulundu.

DURSUN: HER KESİMLE İSTİŞARE YAPIYORUZ

KEDFE Başkanı Tekin Dursun ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı ziyarette; MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı ilhan Yıldırım, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’ı ziyaret eden KEDFE, yeni döneme merhaba diyen başkanlara hayırlı olsun dedi. KEDFE olarak Kocaeli’de yer alan tüm sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin il ve ilçe temsilcileriyle istişare yapmaya hazır olduklarını ifade eden Başkan Dursun, “Siyasi partilerimizin ilçe başkanlarına yeni dönemde başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.