KEDFE’DEN Elazığ ve Malatya derneklerine ziyaret

Gebze 30.01.2020 - 13:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KEDFE’DEN Elazığ ve Malatya derneklerine ziyaret

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE),  ilimizde bulunan Elazığlılar ve Malatyalılar Derneği’ne ziyarette bulundular.  Ziyarette açıklamalarda bulunan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, yaşanılan deprem felaketinden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza şifa dileyerek, her daim yanlarında olduklarını ifade etti.     KEDFE DEPREM BÖLGESİNE YARDIM ULAŞTIRACAK Her türlü desteğe açık olduklarını belirterek önümüzdeki günlerde depremzedeler için, bir tır kumanya, ısıtıcı ve battaniyeden oluşan yardımı yönetim kurulu ve dernek başkanlarından oluşacak heyetle bölgeye götürerek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayacaklarını belirten Başkan Dursun, deprem bölgesindeki depremzedeleri ziyaret ederek yanlarında olacaklarını belirtti. Öte yandan Dursun, devletin bölgeye ciddi derecede tüm imkanları seferber ettiğini vurgulayarak “Büyük devlet olmanın gerekliliğini gösterilmiş olmasına rağmen, bizler de karınca kararınca safımızı belli etmek ve duyarsız kalmamak için bu yardım kampanyasını katıldık” dedi.   DURSUN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR Dernek başkanları kendilerine yapılan ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirerek, Dadaşlar’ın varlığını her zaman yanlarında hissettiklerini söylediler.  Başkanlar ayrıca KEDFE’nin Kocaeli’de başarılı bir sivil toplum kuruluşu olmasına dikkat çekerek, Anadolu insanının bir araya gelmeleri için gerçekleştirilen tüm faaliyetleri yakından takip ettiklerini, bu hizmetlerinden dolayı Başkan Tekin Dursun ve ekibini tebrik ettiler.  

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE),  ilimizde bulunan Elazığlılar ve Malatyalılar Derneği’ne ziyarette bulundular.  Ziyarette açıklamalarda bulunan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, yaşanılan deprem felaketinden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza şifa dileyerek, her daim yanlarında olduklarını ifade etti.

 

 

KEDFE DEPREM BÖLGESİNE YARDIM ULAŞTIRACAK

Her türlü desteğe açık olduklarını belirterek önümüzdeki günlerde depremzedeler için, bir tır kumanya, ısıtıcı ve battaniyeden oluşan yardımı yönetim kurulu ve dernek başkanlarından oluşacak heyetle bölgeye götürerek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayacaklarını belirten Başkan Dursun, deprem bölgesindeki depremzedeleri ziyaret ederek yanlarında olacaklarını belirtti. Öte yandan Dursun, devletin bölgeye ciddi derecede tüm imkanları seferber ettiğini vurgulayarak “Büyük devlet olmanın gerekliliğini gösterilmiş olmasına rağmen, bizler de karınca kararınca safımızı belli etmek ve duyarsız kalmamak için bu yardım kampanyasını katıldık” dedi.

 

DURSUN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

Dernek başkanları kendilerine yapılan ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirerek, Dadaşlar’ın varlığını her zaman yanlarında hissettiklerini söylediler.  Başkanlar ayrıca KEDFE’nin Kocaeli’de başarılı bir sivil toplum kuruluşu olmasına dikkat çekerek, Anadolu insanının bir araya gelmeleri için gerçekleştirilen tüm faaliyetleri yakından takip ettiklerini, bu hizmetlerinden dolayı Başkan Tekin Dursun ve ekibini tebrik ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.