19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KEDFE’den Ellibeş’e ziyaret

Kocaeli 20.11.2017 - 14:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KEDFE’den Ellibeş’e ziyaret

Kocaeli Erzurumlular Dernekler Federasyonu(KEDFE), Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti.

İlimizin en aktif kuruluşlarının başında gelen Kocaeli Erzurumlular Dernekler Federasyonu, protokol ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongre sonrasında üst üste 3.kez Kocaeli Erzurumlular Dernekler Federasyonu başkanlığına seçilen Tekin Dursun, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bu kez de Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti. KEDFE’ye verdiği önemli desteklerle kamuoyunun da taktirini kazanan Başkan Ellibeş, Federasyon Başkanı Dursun ve yönetim kurulu üyelerini sıcak bir karşılaşama yaptı. ELLİBEŞ: KEDFE ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kendisini ziyaret eden KEDFE Başkanı Tekin Dursun ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek KEDFE ile ilgili övgü dolu sözler sarfetti. Ellibeş, ‘’KEDFE’nin kurulduğu günden bu yana sadece Erzurumlular’a değil ilimizde ve ilçemizde yaşayan tüm vatandaş ve kuruluşlara örnek teşkil edecek çalışmalar yaptığını taktirle takip ediyorum. Şahsıma yapılan ziyaret beni ayrıca memnun etti. KEDFE Başkanı Tekin Dursun ve yöneticilerinin başarılılarının devamını diliyorum’’dedi. DURSUN: SAYIN ELLİBEŞ DESTEĞİNİ ESİRGEMİYOR KEDFE Başkanı Tekin Dursun ise, federasyon çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Ellibeş’i bilgilendirirken, güzel misafirperverliğinden dolayı Ellibeş’e teşekkür etti. Kendilerine her daim destek veren Başkan Ellibeş ile ilgili konuşan Tekin Dursun, ‘’Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş, örnek belediyecilik anlayışının yanı sıra, federasyonumuza özellikle piknik organizasyonlarımızda önemli destekler sundu. Kendisine hem KEDFE hem de Kocaeli’de yaşayan hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz’’dedi.  
Kocaeli Erzurumlular Dernekler Federasyonu(KEDFE), Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti.

İlimizin en aktif kuruluşlarının başında gelen Kocaeli Erzurumlular Dernekler Federasyonu, protokol ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongre sonrasında üst üste 3.kez Kocaeli Erzurumlular Dernekler Federasyonu başkanlığına seçilen Tekin Dursun, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bu kez de Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti. KEDFE’ye verdiği önemli desteklerle kamuoyunun da taktirini kazanan Başkan Ellibeş, Federasyon Başkanı Dursun ve yönetim kurulu üyelerini sıcak bir karşılaşama yaptı.

ELLİBEŞ: KEDFE ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kendisini ziyaret eden KEDFE Başkanı Tekin Dursun ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek KEDFE ile ilgili övgü dolu sözler sarfetti. Ellibeş, ‘’KEDFE’nin kurulduğu günden bu yana sadece Erzurumlular’a değil ilimizde ve ilçemizde yaşayan tüm vatandaş ve kuruluşlara örnek teşkil edecek çalışmalar yaptığını taktirle takip ediyorum. Şahsıma yapılan ziyaret beni ayrıca memnun etti. KEDFE Başkanı Tekin Dursun ve yöneticilerinin başarılılarının devamını diliyorum’’dedi.

DURSUN: SAYIN ELLİBEŞ DESTEĞİNİ ESİRGEMİYOR

KEDFE Başkanı Tekin Dursun ise, federasyon çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Ellibeş’i bilgilendirirken, güzel misafirperverliğinden dolayı Ellibeş’e teşekkür etti. Kendilerine her daim destek veren Başkan Ellibeş ile ilgili konuşan Tekin Dursun, ‘’Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş, örnek belediyecilik anlayışının yanı sıra, federasyonumuza özellikle piknik organizasyonlarımızda önemli destekler sundu. Kendisine hem KEDFE hem de Kocaeli’de yaşayan hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz’’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.