KEDFE’den yeni eğitim-öğretim mesajı

Kocaeli 09.09.2019 - 16:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KEDFE’den yeni eğitim-öğretim mesajı

Bölgemizin aktif sivil toplum kuruluşlarından Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE), 2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımladı. KEDFE Başkanı Tekin Dursun yayınladığı mesajında, öğrenci ve öğretmenlere başarı dileyerek yeni eğitim-öğretim yılının ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı olmasını temenni etti. DURSUN: ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM Ülkemizin kalkınmasına, gelişimine ve büyümesine katkı sağlama noktasında eğitimin çok önemli bir etmen olduğunun altını çizen Başkan Dursun, “ Bu vesileyle, eğitimin her kademesinde, ülkemizin ve milletimizin geleceğini emanet ettiğimiz, sevgi, sabır ve özveriyle görevlerini yerine getiren tüm öğretmenlerimize de bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. 2019-2020 eğitim-öğretim yılında, kıymetli öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tüm eğitim camiasına başarılar diliyor, eğitim-öğretim yılının verimli geçmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bölgemizin aktif sivil toplum kuruluşlarından Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE), 2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımladı. KEDFE Başkanı Tekin Dursun yayınladığı mesajında, öğrenci ve öğretmenlere başarı dileyerek yeni eğitim-öğretim yılının ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı olmasını temenni etti.

DURSUN: ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Ülkemizin kalkınmasına, gelişimine ve büyümesine katkı sağlama noktasında eğitimin çok önemli bir etmen olduğunun altını çizen Başkan Dursun, “ Bu vesileyle, eğitimin her kademesinde, ülkemizin ve milletimizin geleceğini emanet ettiğimiz, sevgi, sabır ve özveriyle görevlerini yerine getiren tüm öğretmenlerimize de bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. 2019-2020 eğitim-öğretim yılında, kıymetli öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tüm eğitim camiasına başarılar diliyor, eğitim-öğretim yılının verimli geçmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.