19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KEDFE’nin yardım tırı Elazığ’a gitti!

Kocaeli 03.02.2020 - 15:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KEDFE’nin yardım tırı Elazığ’a gitti!

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE), duyarlı bir projeye daha imzasını attı. KEDFE, Elazığ ve Malatya’daki depremzede kardeşlerini zor günlerinde yalnız bırakmayarak yardım eli uzattı. İlimizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE), duyarlı projelere imza atamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem sonrasında mağdur olan depremzedelere yardım eli uzatan KEDFE, deprem bölgesine yardım tırı gönderdi. 1000 KOLİ  KUMANYA, BATTANİYE VE ISITICI… 100 Bin TL değerinde kumanya, battaniye ve ısıtıcının yer aldığı toplamda 1000 kolilik yardım tırını Elazığ’a gönderen KEDFE, geçtiğimiz günlerde de ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın TV8’de yayınlanan programında Elazığ ve Malatya için 50 Bin TL’lik nakdi yardımda bulunmuştu. KEDFE’nin Körfez’de bulunan federasyon binasında dün gerçekleşen program sonunda yardım tırı Elazığ’a gitmek üzere yola çıkarken, programa katılım yoğun oldu. Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, KEDFE Başkanı Tekin Dursun, KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, KEDFE yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, çok sayıda yardımsever işadamı, dernek başkanları ve vatandaşlar katıldı. DURSUN: DEPREMZEDELERİMİZİN YANINDAYIZ Toplumsal dayanışmanın örneklerini her daim vererek taktir toplayan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, Dadaşlar’ın yardımsever ve hayırlı işlerin içinde olmaya devam edeceğini söyledi. KEDFE olarak Elazığ ve Malatya’da depremzedelerimizin yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Dursun, “Vatandaşlarımızın mağduriyetlerini giderilmesine bir nebze de olsa katkı sunmak istedik. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, depremzedelerimizin yanındayız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz” dedi.  

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE), duyarlı bir projeye daha imzasını attı. KEDFE, Elazığ ve Malatya’daki depremzede kardeşlerini zor günlerinde yalnız bırakmayarak yardım eli uzattı.

İlimizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE), duyarlı projelere imza atamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem sonrasında mağdur olan depremzedelere yardım eli uzatan KEDFE, deprem bölgesine yardım tırı gönderdi.

1000 KOLİ  KUMANYA, BATTANİYE VE ISITICI…

100 Bin TL değerinde kumanya, battaniye ve ısıtıcının yer aldığı toplamda 1000 kolilik yardım tırını Elazığ’a gönderen KEDFE, geçtiğimiz günlerde de ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın TV8’de yayınlanan programında Elazığ ve Malatya için 50 Bin TL’lik nakdi yardımda bulunmuştu. KEDFE’nin Körfez’de bulunan federasyon binasında dün gerçekleşen program sonunda yardım tırı Elazığ’a gitmek üzere yola çıkarken, programa katılım yoğun oldu. Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, KEDFE Başkanı Tekin Dursun, KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, KEDFE yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, çok sayıda yardımsever işadamı, dernek başkanları ve vatandaşlar katıldı.

DURSUN: DEPREMZEDELERİMİZİN YANINDAYIZ

Toplumsal dayanışmanın örneklerini her daim vererek taktir toplayan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, Dadaşlar’ın yardımsever ve hayırlı işlerin içinde olmaya devam edeceğini söyledi. KEDFE olarak Elazığ ve Malatya’da depremzedelerimizin yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Dursun, “Vatandaşlarımızın mağduriyetlerini giderilmesine bir nebze de olsa katkı sunmak istedik. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, depremzedelerimizin yanındayız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.