19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Kendi özgür iradelerinin sonucudur”

Siyaset 19.03.2020 - 18:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Kendi özgür iradelerinin sonucudur”

İSTİFALAR MECLİS GRUBUNDA DEĞERLENDİRİLDİ

Darıca Belediye Meclisi’nde CHP’li meclis üyeleri Göknur Bektaş ve Cevat Yalçın’ın CHP’den istifalarına ilişkin olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş yazılı basın açıklamasında bulundu. Başkan Aktaş açıklamasında, istifalar meclis grubunda değerlendirildi, meclis üyelerinin kendi özgür iradeleridir.” dedi. Darıca Belediye Meclisi’nde CHP’li meclis üyeleri Göknur Bektaş ve Cevat Yalçın’ın CHP’den istifalarına ilişkin olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş yazılı basın açıklamasında bulundu. Aktaş açıklamasında şunları kaydetti: “Partimiz adına Darıca Belediyesi meclisinde görev yürüten iki üyemiz önceki gün sosyal medya hesapları üzerinden partimizden istifa ettiklerini ve istifalarının ise E-Devlet kapısı üzerinden gerçekleştirdiklerini kamuoyuna paylaşmışlardır. Bu durum üzerine meclis grubumuzla ivedi olarak toplanarak değerlendirmelerde bulunduk, ayrıca bu akşam gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantımızda aynı konu görüşülmüş ve değerlendirilmiştir. Her iki toplantımızın sonucunda ise; kamuoyuyla paylaşma ihtiyacı hasıl olmuştur. CHP KİŞİLERİN ÜSTÜNDEDİR Bahse konu istifaların partimizin çalışmalarında herhangi bir enerji ve güç kaybına neden olamayacağına, yerelde ve genelde başlatacağımız iktidar olma hedef ve çabalarımıza hiçbir şekilde olumsuz yansımayacağının, Cumhuriyet Halk Partisi'nin kişilerin üstünde kurumsal bir kimlik olduğu gerçeğinin bir kez daha görüldüğü konusundaki görüşlerin ortak düşüncelerimiz olduğu bilinmesini isteriz. Her iki üyenin de vermiş oldukları istifa kararı, kendi özgür iradeleri ile vermiş oldukları kararlardır. İlçe bakanlığımızca ve diğer meclis üyelerimiz ile herhangi bir anlaşmazlık veya herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı da bilinmelidir. Bundan sonraki siyasi yaşamlarını bağımsız olarak sürdürmeyi tercih eden her iki üyeye de siyasi hayatlarında başarılar diler yürüttükleri bir yıllık çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Kararlarının kendileri adına hayırlı olmasını dileriz.”
İSTİFALAR MECLİS GRUBUNDA DEĞERLENDİRİLDİ

Darıca Belediye Meclisi’nde CHP’li meclis üyeleri Göknur Bektaş ve Cevat Yalçın’ın CHP’den istifalarına ilişkin olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş yazılı basın açıklamasında bulundu. Başkan Aktaş açıklamasında, istifalar meclis grubunda değerlendirildi, meclis üyelerinin kendi özgür iradeleridir.” dedi.

Darıca Belediye Meclisi’nde CHP’li meclis üyeleri Göknur Bektaş ve Cevat Yalçın’ın CHP’den istifalarına ilişkin olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş yazılı basın açıklamasında bulundu. Aktaş açıklamasında şunları kaydetti: “Partimiz adına Darıca Belediyesi meclisinde görev yürüten iki üyemiz önceki gün sosyal medya hesapları üzerinden partimizden istifa ettiklerini ve istifalarının ise E-Devlet kapısı üzerinden gerçekleştirdiklerini kamuoyuna paylaşmışlardır. Bu durum üzerine meclis grubumuzla ivedi olarak toplanarak değerlendirmelerde bulunduk, ayrıca bu akşam gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantımızda aynı konu görüşülmüş ve değerlendirilmiştir. Her iki toplantımızın sonucunda ise; kamuoyuyla paylaşma ihtiyacı hasıl olmuştur.

CHP KİŞİLERİN ÜSTÜNDEDİR

Bahse konu istifaların partimizin çalışmalarında herhangi bir enerji ve güç kaybına neden olamayacağına, yerelde ve genelde başlatacağımız iktidar olma hedef ve çabalarımıza hiçbir şekilde olumsuz yansımayacağının, Cumhuriyet Halk Partisi'nin kişilerin üstünde kurumsal bir kimlik olduğu gerçeğinin bir kez daha görüldüğü konusundaki görüşlerin ortak düşüncelerimiz olduğu bilinmesini isteriz. Her iki üyenin de vermiş oldukları istifa kararı, kendi özgür iradeleri ile vermiş oldukları kararlardır. İlçe bakanlığımızca ve diğer meclis üyelerimiz ile herhangi bir anlaşmazlık veya herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı da bilinmelidir. Bundan sonraki siyasi yaşamlarını bağımsız olarak sürdürmeyi tercih eden her iki üyeye de siyasi hayatlarında başarılar diler yürüttükleri bir yıllık çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Kararlarının kendileri adına hayırlı olmasını dileriz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.