“Kendi yalanınıza inanıyorsunuz!”

Darıca 02.06.2020 - 14:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Kendi yalanınıza inanıyorsunuz!”

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk’e, “Keşke yazmamayı, susmayı tercih etseydin” dedi. Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Gülbahar Hatun Türbesi’ndeki görüntülerini Fatih Sultan Mehmet’in türbesi olarak paylaşmasına CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş tepki gösterdi. Aktaş yazılı bir açıklama yaparak konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Aslında ciddiye alıp cevap vermek istemiyorum ama sonra siz kendi yalanınıza inanıyorsunuz. Tüh be adam! Keşke yazmamayı, susmayı tercih etseydin de gerçekten işine baksaydın. Bir fotoğraf karesini yine yalan yere çekip SİYASİ ŞOV yapmayı bıraksaydın. GÖZ BOYAMAK! Ayrıca öğrenmen için belirteyim ki; orası Fatih Sultan Mehmet Han’ın Türbesi değil, Gülbahar Hatun türbesi. Ve İstanbul belediye başkanı olarak inceleme yapıyor. Darıca’mız birçok sorunla, yani alt yapı, trafik, işsizlik, yoksulluk ve corona ile mücadele etmeye çalışırken, gündem değiştirmek yerine işine odaklansaydın da öyle gündeme gelseydin. Ama yalan haber ile göz boyamak en iyi yaptığımız iş derseniz de, haklısın.”

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk’e, “Keşke yazmamayı, susmayı tercih etseydin” dedi.

Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Gülbahar Hatun Türbesi’ndeki görüntülerini Fatih Sultan Mehmet’in türbesi olarak paylaşmasına CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş tepki gösterdi. Aktaş yazılı bir açıklama yaparak konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Aslında ciddiye alıp cevap vermek istemiyorum ama sonra siz kendi yalanınıza inanıyorsunuz. Tüh be adam! Keşke yazmamayı, susmayı tercih etseydin de gerçekten işine baksaydın. Bir fotoğraf karesini yine yalan yere çekip SİYASİ ŞOV yapmayı bıraksaydın.

GÖZ BOYAMAK!

Ayrıca öğrenmen için belirteyim ki; orası Fatih Sultan Mehmet Han’ın Türbesi değil, Gülbahar Hatun türbesi. Ve İstanbul belediye başkanı olarak inceleme yapıyor. Darıca’mız birçok sorunla, yani alt yapı, trafik, işsizlik, yoksulluk ve corona ile mücadele etmeye çalışırken, gündem değiştirmek yerine işine odaklansaydın da öyle gündeme gelseydin. Ama yalan haber ile göz boyamak en iyi yaptığımız iş derseniz de, haklısın.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.