19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kent trafiğini çözecek çalışmalar yapılıyor

Kocaeli 31.07.2015 - 11:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kent trafiğini çözecek çalışmalar yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kent geneli için 15 yeni sinyalize kavşak ihalesi yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Kocaeli Kent Geneli Akıllı Ulaşım Sistemleri ve 5. Etap Sinyalize Kavşak imalatı yapım ihalesi gerçekleştirildi. Tek firmanın katıldığı yapım ihalesine, İsbak İstanbul Ulaşım Haberleşme ve Güvenlik A.Ş. 3 milyon 570 bin 70 TL teklif verdi. 15 YENİ SİNYALİZE KAVŞAK YAPILACAK İhale kapsamında, projelendirilmesi devam eden Trafik Kontrol Merkezine alt sistemler yer alacak. 2 bin metre yeraltı kablosu ile kolon ve besleme hattının yapılacağı iş kapsamında, 15 yeni sinyalize kavşak, 15 mevcut sinyalize kavşağın revize edilmesi, 10 adet sinyalize kavşağın elektrik kesintilerinde 5 saat devrede kalacağı UPS Sistemi ve 1 noktada araçların hızını gösteren ledli değişken mesaj sistemi yapılacak.   300 GÜNDE TAMAMLANACAK İhale komisyonunun yapacağı değerlendirme sonrası ihaleyi kazanan yüklenici firma ile sözleşmenin imzalanmasının arddından yer tesliminin yapılacak. Yüklenici firmanın Kent Geneli Akıllı Ulaşım Sistemleri ve 5. Etap Sinyalize Kavşak imalatını 300 günde tamamlaması isteniyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kent geneli için 15 yeni sinyalize kavşak ihalesi yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Kocaeli Kent Geneli Akıllı Ulaşım Sistemleri ve 5. Etap Sinyalize Kavşak imalatı yapım ihalesi gerçekleştirildi. Tek firmanın katıldığı yapım ihalesine, İsbak İstanbul Ulaşım Haberleşme ve Güvenlik A.Ş. 3 milyon 570 bin 70 TL teklif verdi.

15 YENİ SİNYALİZE KAVŞAK YAPILACAK
İhale kapsamında, projelendirilmesi devam eden Trafik Kontrol Merkezine alt sistemler yer alacak. 2 bin metre yeraltı kablosu ile kolon ve besleme hattının yapılacağı iş kapsamında, 15 yeni sinyalize kavşak, 15 mevcut sinyalize kavşağın revize edilmesi, 10 adet sinyalize kavşağın elektrik kesintilerinde 5 saat devrede kalacağı UPS Sistemi ve 1 noktada araçların hızını gösteren ledli değişken mesaj sistemi yapılacak.
 
300 GÜNDE TAMAMLANACAK
İhale komisyonunun yapacağı değerlendirme sonrası ihaleyi kazanan yüklenici firma ile sözleşmenin imzalanmasının arddından yer tesliminin yapılacak. Yüklenici firmanın Kent Geneli Akıllı Ulaşım Sistemleri ve 5. Etap Sinyalize Kavşak imalatını 300 günde tamamlaması isteniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.