KENTİMİZ, ESNAFIMIZLA GELİŞECEK

Gebze 25.12.2015 - 11:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KENTİMİZ, ESNAFIMIZLA GELİŞECEK

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’de faaliyetlerini sürdüren esnaf odalarıyla bir araya geldi

Başkan, ‘’Esnafımız milletimizin birleştirici gücüdür’’ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’de faaliyetlerini sürdüren odalarla bir araya gelerek toplumsal konular başta olmak üzere esnafların istek ve taleplerini ilk ağızdan dinledi. Sivil toplum kuruluşları arasında yer alan esnaf odalarımızın ülkemizin en önemli kurumlarından olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Esnafımız milletimizin birleştirici gücü olmuştur. Bu nedenle ülkemizin kalkınması ve gelişmesi sizlerle olacaktır” dedi. BİR UYUM İÇERİSİNDE ŞEHRİMİZİ YÖNETECEĞİZ Kadim bir gelenek olan Ahilik anlayışının şehrimizde, ülkemizde ve dünyada yerleşmesi için herkesin birlik içerisinde hareket etmesi gerektiğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Ahilik anlayışı çalışanlarımız da dahil olmak üzere tüm esnafımızda yerleşik bir hayat tarzı ve inanış olmalıdır. Şu an çevre ülkelerde yaşanan sıkıntıların yanı sıra bölücü terör örgütü de güneydoğu bölgemizde insanlarımıza ve kardeşlerimize zulüm yapmaktadır. Ancak devletimiz orada halkımızın karşısında duran ve esnafımızın da iş yapmasını engelleyen terör örgütüne geçit vermiyor, vermeyecektir de. Milletimizin huzur içerisinde bir ve beraber hareket ederek, büyük devlet ve millet olma geleneğini sonsuza dek sürdürecektir” şeklinde konuştu. KENTİMİZ, ESNAFIMIZLA GELİŞECEK Gebze Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Necati Kaya, Birleşik Esnaf Odası Genel Sekreteri Ali Güler, Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik, Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır, Minibüsçüler Odası Başkanı Şaban Ebik, Lokantacılar Odası Başkanı Yusuf Ziya Çalış ve Bakkallar Odası Başkanı Secaettin Aydın’ın katıldığı görüşmede düşüncelerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Kentimiz esnafımızla gelişecek. Bu noktada çalışmalarımızı odalarımızla ve esnafımızla diyalog içerisinde sürdürüyoruz” açıklamasını yaptı. Oda başkanları daha sonra Büyükşehir Belediyesi’nden istek ve taleplerini dile getirdi.
Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’de faaliyetlerini sürdüren esnaf odalarıyla bir araya geldi

Başkan, ‘’Esnafımız milletimizin birleştirici gücüdür’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’de faaliyetlerini sürdüren odalarla bir araya gelerek toplumsal konular başta olmak üzere esnafların istek ve taleplerini ilk ağızdan dinledi. Sivil toplum kuruluşları arasında yer alan esnaf odalarımızın ülkemizin en önemli kurumlarından olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Esnafımız milletimizin birleştirici gücü olmuştur. Bu nedenle ülkemizin kalkınması ve gelişmesi sizlerle olacaktır” dedi.

BİR UYUM İÇERİSİNDE ŞEHRİMİZİ YÖNETECEĞİZ

Kadim bir gelenek olan Ahilik anlayışının şehrimizde, ülkemizde ve dünyada yerleşmesi için herkesin birlik içerisinde hareket etmesi gerektiğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Ahilik anlayışı çalışanlarımız da dahil olmak üzere tüm esnafımızda yerleşik bir hayat tarzı ve inanış olmalıdır. Şu an çevre ülkelerde yaşanan sıkıntıların yanı sıra bölücü terör örgütü de güneydoğu bölgemizde insanlarımıza ve kardeşlerimize zulüm yapmaktadır. Ancak devletimiz orada halkımızın karşısında duran ve esnafımızın da iş yapmasını engelleyen terör örgütüne geçit vermiyor, vermeyecektir de. Milletimizin huzur içerisinde bir ve beraber hareket ederek, büyük devlet ve millet olma geleneğini sonsuza dek sürdürecektir” şeklinde konuştu.

KENTİMİZ, ESNAFIMIZLA GELİŞECEK

Gebze Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Necati Kaya, Birleşik Esnaf Odası Genel Sekreteri Ali Güler, Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik, Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır, Minibüsçüler Odası Başkanı Şaban Ebik, Lokantacılar Odası Başkanı Yusuf Ziya Çalış ve Bakkallar Odası Başkanı Secaettin Aydın’ın katıldığı görüşmede düşüncelerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Kentimiz esnafımızla gelişecek. Bu noktada çalışmalarımızı odalarımızla ve esnafımızla diyalog içerisinde sürdürüyoruz” açıklamasını yaptı. Oda başkanları daha sonra Büyükşehir Belediyesi’nden istek ve taleplerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.