Keşke Adana’ya gitmeseydik! 2-1

Spor 04.10.2020 - 17:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Keşke Adana’ya gitmeseydik! 2-1

Geçen hafta Fethiye’yi deviren Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Nazilli’den 6 gol yiyen Ceyhanspor’a mağlup oldu. İlk yarısını 1-0 önde kapattığı maçta Ceyhanspor’a deplasmanda 2-1 yenilen sarı yeşilliler, ilk mağlubiyetini aldı. Ceyhan İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmaya iki takım da birbirini tartarak başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk yarım saatlik bölümün ardından ilk devrenin sonuna doğru temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş oyunda ağırlığını hissettirerek 3’ncü bölgede daha çok görülmeye başladı. 45.dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası dışına açılan topa Çağrı’nın gelişine şutunda Nebi kendisine çarpan topu önünde buldu. Nebi, yerden düzgün bir vuruş yaparak Darıca G.B’yi 1-0 öne geçiren golü kaydetti ve ilk yarının skorunu tayin etti. KABUS GİBİ İKİNCİ YARI Mücadelenin ikinci yarısına Çağrı’nın yerine Ahmet Özer’i oyuna alarak start veren Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ikinci yarıya kalesinde şok bir gol görerek başladı. 47.dakikada Ceyhanspor’da Ercan Çapar, frikik golüyle skora denge getirdi. 1-1’den sonra moral olarak oyundan düştüğü gözlenen sarı yeşilli ekibimiz, aradığı gol pozisyonlarını bir türlü üretemedi. Orta saha hakimiyetini rakibine kaptıran sarı yeşilliler, 64.dakikada Muhammed Sak’ın penaltı golüyle 2-1 geriye düştü. Bu golden sonra kendisinden beklenen direnci gösteremeyerek rakibini tehdit edemeyen Darıca G.B, sahadan puansız ayrılarak 3’ncü hafta sonunda yenilgiyle tanışmış oldu. 4 puanda kalan Darıca G.B gelecek hafta sahasında Kahta 02 Spor’u konuk edecek.

Geçen hafta Fethiye’yi deviren Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Nazilli’den 6 gol yiyen Ceyhanspor’a mağlup oldu. İlk yarısını 1-0 önde kapattığı maçta Ceyhanspor’a deplasmanda 2-1 yenilen sarı yeşilliler, ilk mağlubiyetini aldı.

Ceyhan İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmaya iki takım da birbirini tartarak başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk yarım saatlik bölümün ardından ilk devrenin sonuna doğru temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş oyunda ağırlığını hissettirerek 3’ncü bölgede daha çok görülmeye başladı. 45.dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası dışına açılan topa Çağrı’nın gelişine şutunda Nebi kendisine çarpan topu önünde buldu. Nebi, yerden düzgün bir vuruş yaparak Darıca G.B’yi 1-0 öne geçiren golü kaydetti ve ilk yarının skorunu tayin etti.

KABUS GİBİ İKİNCİ YARI

Mücadelenin ikinci yarısına Çağrı’nın yerine Ahmet Özer’i oyuna alarak start veren Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ikinci yarıya kalesinde şok bir gol görerek başladı. 47.dakikada Ceyhanspor’da Ercan Çapar, frikik golüyle skora denge getirdi. 1-1’den sonra moral olarak oyundan düştüğü gözlenen sarı yeşilli ekibimiz, aradığı gol pozisyonlarını bir türlü üretemedi. Orta saha hakimiyetini rakibine kaptıran sarı yeşilliler, 64.dakikada Muhammed Sak’ın penaltı golüyle 2-1 geriye düştü. Bu golden sonra kendisinden beklenen direnci gösteremeyerek rakibini tehdit edemeyen Darıca G.B, sahadan puansız ayrılarak 3’ncü hafta sonunda yenilgiyle tanışmış oldu. 4 puanda kalan Darıca G.B gelecek hafta sahasında Kahta 02 Spor’u konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.