Keskin ailesinin mutlu günü!

Gebze 22.09.2019 - 12:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Keskin ailesinin mutlu günü!

Peynirci Baba, Netba Park, Bilba İnşaat gibi firmaları bünyesinde taşıyan Gebze merkezli Yöre Grup’un yönetim kurulu başkanı Ali Keskin’in oğlu Burak Keskin, The Green Park Pendik Hotel & Convention Center'da yapılan muhteşem bir törenle dünya evine girdi. Hayatını Gebzespor’un eski futbolcularından, Gebze’nin tanınan ve sevilen isimlerinden Habib Aydın ve Zeynep Aydın’ın  güzel kızları Aleyna ile birleştiren Burak Keskin’in düğün törenine iş, siyaset ve spor dünyasından seçkin isimler katıldılar. Her iki aile gelen davetlilerle yakından ilgilenirken, genç çiftin salona girişi ve nikah merasimi dillere desten bir havaya büründü.     PROTOKOL TAM KADRO KATILDI Gebze’de sevilen bir aile olan Keskin ailesini bu mutlu günlerinde her kesimden bir çok davetli yalnız bırakmazken davetliler salonun tamamını doldurdular. Düğün törenine; Eski Bakan ve Başbakan yardımcısı Kocaeli milletvekili Fikri Işık, Ak Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti Bursa milletvekili Ahmet Kılıç ve Zafer Işık, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, ilçe başkan yardımcısı Serkan Özgenç, Ak Parti önceki dönem Kocaeli milletvekillerinden Cemalettin Kaflı, Ak Parti Kocaeli eski İl Başkanı Mahmut Civelek, Ak Parti Çayırova eski Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Belediyesi Başkan yardımcıları Selamet Güner ve Sedat Çelik, Çayırova Belediye başkan yardımcısı Sadettin Arıkboğa, TÜKOSİAD Başkanı Nurettin Arslantürk, MÜSİAD Başkanı Serkan Beyaz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürü Nagehan Malkoç, Gebzespor Kulüp Başkanı Hüseyin Deniz, Gebze Teknik Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Hakan Nedim Malkoç, Kent-Ka Başkanı Tuba Şensoy, Gebze Belediyesi birim müdürleri,  siyasi parti temsilcileri ve meclis üyeleri, STK Başkanları, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldılar.       NİKAHI BÜYÜKGÖZ KIYDI, CÜZDANI IŞIK VERDİ Oldukça kalabalık olan ve yerli yabancı bir çok davetlinin katıldığı düğün töreninde, genç çiftin nikahını Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kıyarken genç çiftin nikah şahitliklerini protokol üyeleri ve yakın dostlarından oluşan kalabalık bir gurup yaptı. Nikah töreni sonrası Başkan Büyükgöz, genç çiftlerin evlenme cüzdanını eski bakan Fikri Işık’a uzattı. Fikri Işık’ta genç çifte mutluluklar dilerken, “Ali Keskin Gebze’mizin yetiştirdiği başarılı bir işadamımız. Sevdiğimiz birisi. Ancak bu durum kendisine torpil yapacağımız anlamı taşımaz. O yüzden ben bu cüzdanı, daha iyi kollayıp koruyacağına inandığım gelin kızımıza teslim ediyorum.” dedi. Işık ayrıca genç çiftten en az 3 çocuk istediğini de sözlerine ekleyerek, cüzdanı Aleyna Keskin’e teslim etti.

Peynirci Baba, Netba Park, Bilba İnşaat gibi firmaları bünyesinde taşıyan Gebze merkezli Yöre Grup’un yönetim kurulu başkanı Ali Keskin’in oğlu Burak Keskin, The Green Park Pendik Hotel & Convention Center'da yapılan muhteşem bir törenle dünya evine girdi. Hayatını Gebzespor’un eski futbolcularından, Gebze’nin tanınan ve sevilen isimlerinden Habib Aydın ve Zeynep Aydın’ın  güzel kızları Aleyna ile birleştiren Burak Keskin’in düğün törenine iş, siyaset ve spor dünyasından seçkin isimler katıldılar. Her iki aile gelen davetlilerle yakından ilgilenirken, genç çiftin salona girişi ve nikah merasimi dillere desten bir havaya büründü.

 

 

PROTOKOL TAM KADRO KATILDI

Gebze’de sevilen bir aile olan Keskin ailesini bu mutlu günlerinde her kesimden bir çok davetli yalnız bırakmazken davetliler salonun tamamını doldurdular. Düğün törenine; Eski Bakan ve Başbakan yardımcısı Kocaeli milletvekili Fikri Işık, Ak Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti Bursa milletvekili Ahmet Kılıç ve Zafer Işık, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, ilçe başkan yardımcısı Serkan Özgenç, Ak Parti önceki dönem Kocaeli milletvekillerinden Cemalettin Kaflı, Ak Parti Kocaeli eski İl Başkanı Mahmut Civelek, Ak Parti Çayırova eski Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Belediyesi Başkan yardımcıları Selamet Güner ve Sedat Çelik, Çayırova Belediye başkan yardımcısı Sadettin Arıkboğa, TÜKOSİAD Başkanı Nurettin Arslantürk, MÜSİAD Başkanı Serkan Beyaz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürü Nagehan Malkoç, Gebzespor Kulüp Başkanı Hüseyin Deniz, Gebze Teknik Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Hakan Nedim Malkoç, Kent-Ka Başkanı Tuba Şensoy, Gebze Belediyesi birim müdürleri,  siyasi parti temsilcileri ve meclis üyeleri, STK Başkanları, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldılar.

 

 

 

NİKAHI BÜYÜKGÖZ KIYDI, CÜZDANI IŞIK VERDİ

Oldukça kalabalık olan ve yerli yabancı bir çok davetlinin katıldığı düğün töreninde, genç çiftin nikahını Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kıyarken genç çiftin nikah şahitliklerini protokol üyeleri ve yakın dostlarından oluşan kalabalık bir gurup yaptı. Nikah töreni sonrası Başkan Büyükgöz, genç çiftlerin evlenme cüzdanını eski bakan Fikri Işık’a uzattı. Fikri Işık’ta genç çifte mutluluklar dilerken, “Ali Keskin Gebze’mizin yetiştirdiği başarılı bir işadamımız. Sevdiğimiz birisi. Ancak bu durum kendisine torpil yapacağımız anlamı taşımaz. O yüzden ben bu cüzdanı, daha iyi kollayıp koruyacağına inandığım gelin kızımıza teslim ediyorum.” dedi. Işık ayrıca genç çiftten en az 3 çocuk istediğini de sözlerine ekleyerek, cüzdanı Aleyna Keskin’e teslim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.