19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KGG'NİN BAŞKAN YARDIMCISI ŞAHİN KESEN

Gebze 08.01.2015 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

KGG'NİN BAŞKAN YARDIMCISI ŞAHİN KESEN

KADIN GİRİŞİMCİLER VE GENÇ GİRİŞİMCİLERDE İCRA KURULU ÜYELİĞİ VE BAŞKANLIK SEÇİMLERİ YAPILDI

Gebze Ticaret Odası’ nda Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeliği seçimleri yapıldı. Seçimler sonucunda yeni dönem için Kadın Girişimciler İcra Kurulu üyeliğine Mukadder Doğanay, Fatma Sevgi Çiler, Vildan Aydın ve Seden Uzel seçildi. Yeni dönem Genç Girişimciler İcra Kurulu üyeliğine ise Tufan Şahinkesen, Ahmet Hakan Hocaoğlu, Mustafa Uğur Mican ve Bahadır Yusuf Azizoğlu seçildi. İcra Kurulu seçimlerinin ardından Kocaeli Sanayi Odası’ nda gerçekleştirilen Kocaeli İl Kadın Girişimciler ve Kocaeli İl Genç Girişimciler başkanlık seçimleri sonucuna göre oy birliğiyle yeni Başkan Bahar Baykal olurken, Başkan Yardımcılığı görevine ise oybirliğiyle B.Öznur Başaran ve Mukadder Doğanay seçildiler. Kocaeli İl Genç Girişimciler Başkanı ise Odamızın bir önceki dönem İcra Kurulu Üyesi Birol Bozkurt olurken, Başkan Yardımcılığı görevine de Meclis Katip Üyemiz Tufan Şahinkesen ve Fatih Haldız seçildi.
KADIN GİRİŞİMCİLER VE GENÇ GİRİŞİMCİLERDE İCRA KURULU ÜYELİĞİ VE BAŞKANLIK SEÇİMLERİ YAPILDI

Gebze Ticaret Odası’ nda Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeliği seçimleri yapıldı. Seçimler sonucunda yeni dönem için Kadın Girişimciler İcra Kurulu üyeliğine Mukadder Doğanay, Fatma Sevgi Çiler, Vildan Aydın ve Seden Uzel seçildi. Yeni dönem Genç Girişimciler İcra Kurulu üyeliğine ise Tufan Şahinkesen, Ahmet Hakan Hocaoğlu, Mustafa Uğur Mican ve Bahadır Yusuf Azizoğlu seçildi.

İcra Kurulu seçimlerinin ardından Kocaeli Sanayi Odası’ nda gerçekleştirilen Kocaeli İl Kadın Girişimciler ve Kocaeli İl Genç Girişimciler başkanlık seçimleri sonucuna göre oy birliğiyle yeni Başkan Bahar Baykal olurken, Başkan Yardımcılığı görevine ise oybirliğiyle B.Öznur Başaran ve Mukadder Doğanay seçildiler.

Kocaeli İl Genç Girişimciler Başkanı ise Odamızın bir önceki dönem İcra Kurulu Üyesi Birol Bozkurt olurken, Başkan Yardımcılığı görevine de Meclis Katip Üyemiz Tufan Şahinkesen ve Fatih Haldız seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.