Kıbrıs Gazisinin talebi yerine getirildi!

Çayırova 29.09.2020 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kıbrıs Gazisinin talebi yerine getirildi!

Kıbrıs Gazisi Cevdet Şentürk’ün dişlerinden rahatsız olduğu ve yemek yemekte zorlandığı için yaptığı yardım talebi, Kaymakam Hasan Gözen'in talimatları doğrultusunda yerine getirildi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un Kocaeli genelinde başlattığı Gönülden Gönül’e projesi, Çayırova’da da Kaymakam Hasan Gözen’in başkanlığında faaliyet gösteriyor. Proje kapsamında 19 Eylül 2020 Gaziler Gününde Kıbrıs Gazisi Cevdet Şentürk’ün evine yapılan ziyaret esnasında, Gazi Şentürk dişlerinden rahatsız olduğunu, yemek yemekte zorlandığını dile getirip yardım talebinde bulunmuştu. Bu talebin derhal yerine getirileceğini belirten Kaymakam Gözen  “Vatanseverlikleriyle övündüğümüz, emsalsiz fedakarlıklarını örnek aldığımız gazilerimize, hak ettikleri saygı ve hürmeti göstermek, hayatta kalanları hatırlamak ve sıkıntılarını gidermek hepimizin sorumluğundadır” diyerek mağduriyetinin en kısa sürede giderilmesi yönünde gerekli talimatların verileceğini,  her türlü desteğin esirgenmeden yapılacağını söylemişti. TEDAVİSİ GERÇEKLEŞTİ Geçtiğimiz günlerde ise Kaymakam Gözen’in talimatları doğrultusunda İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Gazi Cevdet Şentürk evinden alınarak Çayırova Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine götürüldü. Burada yapılan kontrollerin ardından tedavisi tamamlanarak mağduriyeti giderildi.  Gazi Cevdet Şentürk hastanede hürmetle ve saygıyla karşıladığını belirterek, tedavisini gerçekleştiren doktorlara ve daima desteğini hissettiren Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’e teşekkür etti.

Kıbrıs Gazisi Cevdet Şentürk’ün dişlerinden rahatsız olduğu ve yemek yemekte zorlandığı için yaptığı yardım talebi, Kaymakam Hasan Gözen'in talimatları doğrultusunda yerine getirildi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un Kocaeli genelinde başlattığı Gönülden Gönül’e projesi, Çayırova’da da Kaymakam Hasan Gözen’in başkanlığında faaliyet gösteriyor. Proje kapsamında 19 Eylül 2020 Gaziler Gününde Kıbrıs Gazisi Cevdet Şentürk’ün evine yapılan ziyaret esnasında, Gazi Şentürk dişlerinden rahatsız olduğunu, yemek yemekte zorlandığını dile getirip yardım talebinde bulunmuştu. Bu talebin derhal yerine getirileceğini belirten Kaymakam Gözen  “Vatanseverlikleriyle övündüğümüz, emsalsiz fedakarlıklarını örnek aldığımız gazilerimize, hak ettikleri saygı ve hürmeti göstermek, hayatta kalanları hatırlamak ve sıkıntılarını gidermek hepimizin sorumluğundadır” diyerek mağduriyetinin en kısa sürede giderilmesi yönünde gerekli talimatların verileceğini,  her türlü desteğin esirgenmeden yapılacağını söylemişti.

TEDAVİSİ GERÇEKLEŞTİ

Geçtiğimiz günlerde ise Kaymakam Gözen’in talimatları doğrultusunda İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Gazi Cevdet Şentürk evinden alınarak Çayırova Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine götürüldü. Burada yapılan kontrollerin ardından tedavisi tamamlanarak mağduriyeti giderildi.  Gazi Cevdet Şentürk hastanede hürmetle ve saygıyla karşıladığını belirterek, tedavisini gerçekleştiren doktorlara ve daima desteğini hissettiren Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.