19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kılıçdaroğlu Gebze'ye geliyor

Kocaeli 14.03.2017 - 10:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kılıçdaroğlu Gebze'ye geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ilimize geliyor

GEBZE’YE GELECEK CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mart’ta Gebze’de olacak. Kılıçdaroğlu, 28 Mart Salı günü Saat 14.00’de Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek programa katılacak. Kılıçdaroğlu bu programda partililerin yanı sıra STK’lar, esnaf odaları, sendikalar ve yöre dernekleriyle bir araya gelecek.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ilimize geliyor

GEBZE’YE GELECEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mart’ta Gebze’de olacak. Kılıçdaroğlu, 28 Mart Salı günü Saat 14.00’de Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek programa katılacak. Kılıçdaroğlu bu programda partililerin yanı sıra STK’lar, esnaf odaları, sendikalar ve yöre dernekleriyle bir araya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.