19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kılıçdaroğlu’ndan Müftü Doğan’a mektup

Kocaeli 14.03.2017 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kılıçdaroğlu’ndan Müftü Doğan’a mektup

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimi, İl Müftüsü Yusuf Doğan’ı makamında ziyaret ederek, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun mektubunu elden teslim etti

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il yöneticileri Bilgi Dehmen ve Selim Yıldız, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür ve Referandum Koordinasyon Kurulu üyesi Hamiyet Göksu ile birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun muhtarlara ve müftülere gönderdiği, yapılacak olan anayasa değişikliğinin neler getireceğini anlattığı mektubu İl Müftüsü Yusuf Doğan’a elden teslim etti. ÜLKEMİZ İYİYE GİDECEK Ziyarette konuşma yapan Cengiz Sarıbay, “Bir referandum sürecindeyiz. Camilere, kışlaya, okullara siyaset sokulmasın diyorduk. İlimizde çok fazla sıkıntı yaşamadık. Yüzde 99 müslüman olan bir ülkedeyiz. Ben bu konuda sizin de özen gösterdiğinizi biliyor ve inanıyorum. Tabi ki gönül başka istiyor. Cumhurbaşkanımız da bizi kucaklasın. Ama ne yazık ki öyle değil. Ancak inanıyorum ki ülkemiz iyiye gidecek. Referandum da ne çıkarsa çıksın başımızın üstünde yeri var. Milletimizin kararına saygı göstereceğiz” şeklinde konuştu. İl Müftüsü Yusuf Doğan ise, “Camilerimiz bizi ayrıştırmayan temel müesseselerimiz. Seçimler gelir geçer. Ama biz hep beraber yaşayacağız. Sözü dinler, yorumlar, araştırırsınız ona göre kararınızı verirsiniz. İnşallah bu referandumu da kazasız belasız bir şekilde atlatırız” dedi.
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimi, İl Müftüsü Yusuf Doğan’ı makamında ziyaret ederek, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun mektubunu elden teslim etti

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il yöneticileri Bilgi Dehmen ve Selim Yıldız, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür ve Referandum Koordinasyon Kurulu üyesi Hamiyet Göksu ile birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun muhtarlara ve müftülere gönderdiği, yapılacak olan anayasa değişikliğinin neler getireceğini anlattığı mektubu İl Müftüsü Yusuf Doğan’a elden teslim etti.

ÜLKEMİZ İYİYE GİDECEK

Ziyarette konuşma yapan Cengiz Sarıbay, “Bir referandum sürecindeyiz. Camilere, kışlaya, okullara siyaset sokulmasın diyorduk. İlimizde çok fazla sıkıntı yaşamadık. Yüzde 99 müslüman olan bir ülkedeyiz. Ben bu konuda sizin de özen gösterdiğinizi biliyor ve inanıyorum. Tabi ki gönül başka istiyor. Cumhurbaşkanımız da bizi kucaklasın. Ama ne yazık ki öyle değil. Ancak inanıyorum ki ülkemiz iyiye gidecek. Referandum da ne çıkarsa çıksın başımızın üstünde yeri var. Milletimizin kararına saygı göstereceğiz” şeklinde konuştu.

İl Müftüsü Yusuf Doğan ise, “Camilerimiz bizi ayrıştırmayan temel müesseselerimiz. Seçimler gelir geçer. Ama biz hep beraber yaşayacağız. Sözü dinler, yorumlar, araştırırsınız ona göre kararınızı verirsiniz. İnşallah bu referandumu da kazasız belasız bir şekilde atlatırız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.