19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kılıçdaroğlu'ndan son dakika çağrısı

12.03.2017 - 17:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kılıçdaroğlu'ndan son dakika çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan son dakika çağrı: 'Hollanda ile ilişkilerimizi lütfen askıya alın' CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, son dakika bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Hollanda ile ilişkilerimizi lütfen askıya alın. Her türlü desteği vereceğiz" dedi. "EĞER TÜRKİYE'NİN BAKANINI HOLLANDA'YA SOKMUYORLARSA..." Şimdi hükümete net açık çağrıda bulunuyorum. Lafla peynir gemisi yürümez. Eğer Türkiye'nin bakanını Hollanda'ya sokmuyorlarsa, büyükelçiliğe gidemiyorsa Hollanda ile ilişkilerimizi lütfen askıya alın. Her türlü desteği vereceğiz. Almanya, yine bizim bakanlarımıza  engellemelerde bulunuyorlar. "ALMAN ASKERLERİNİN İNCİRLİK'TE NE İŞİ VAR?" Alman askerlerinin İncirlik'te ne işi var? Bir daha söylüyorum. Bizim bakanlarımızı Türkiye'nin bakanlarını Almanya'ya sokmuyorlarsa, Alman askerlerinin İncirlik'te ne işi var? İsrail gibi, Rusya gibi olmasın. Gidip sonra özür dilemek olmasın. Söz söylüyorsan adam gibi arkasında duracaksın. "HER SİYASİ PARTİNİN ORTAK GÖREVİ" Sözü gelince büyük ülke, zamanı gelince özür dileyen ülke olmak istemiyoruz. Neden bunu söylüyoruz? Bu işin referandumla bir ilgisi yok, evet hayırla ilgisi yok. Bu iş milli bir iştir. Sağcısıyla solcusuyla, A partisiyle B partisiyle Türkiye’nin haklarını savunmak her siyasi partinin ortak görevidir. Biz görevimizi yerine getirmeye hazırız. Belediye başkanlarımıza şunu da söyledim. Nerede olursa olsun, her kuruşun hesabını millete vereceksiniz. Borcunuz ne kadar, alacağınız ne kadar; vereceksiniz…

Kılıçdaroğlu'ndan son dakika çağrı: 'Hollanda ile ilişkilerimizi lütfen askıya alın'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, son dakika bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Hollanda ile ilişkilerimizi lütfen askıya alın. Her türlü desteği vereceğiz" dedi.

"EĞER TÜRKİYE'NİN BAKANINI HOLLANDA'YA SOKMUYORLARSA..."

Şimdi hükümete net açık çağrıda bulunuyorum. Lafla peynir gemisi yürümez. Eğer Türkiye'nin bakanını Hollanda'ya sokmuyorlarsa, büyükelçiliğe gidemiyorsa Hollanda ile ilişkilerimizi lütfen askıya alın. Her türlü desteği vereceğiz. Almanya, yine bizim bakanlarımıza  engellemelerde bulunuyorlar.

"ALMAN ASKERLERİNİN İNCİRLİK'TE NE İŞİ VAR?"

Alman askerlerinin İncirlik'te ne işi var? Bir daha söylüyorum. Bizim bakanlarımızı Türkiye'nin bakanlarını Almanya'ya sokmuyorlarsa, Alman askerlerinin İncirlik'te ne işi var? İsrail gibi, Rusya gibi olmasın. Gidip sonra özür dilemek olmasın. Söz söylüyorsan adam gibi arkasında duracaksın.

"HER SİYASİ PARTİNİN ORTAK GÖREVİ"

Sözü gelince büyük ülke, zamanı gelince özür dileyen ülke olmak istemiyoruz. Neden bunu söylüyoruz? Bu işin referandumla bir ilgisi yok, evet hayırla ilgisi yok. Bu iş milli bir iştir. Sağcısıyla solcusuyla, A partisiyle B partisiyle Türkiye’nin haklarını savunmak her siyasi partinin ortak görevidir. Biz görevimizi yerine getirmeye hazırız. Belediye başkanlarımıza şunu da söyledim. Nerede olursa olsun, her kuruşun hesabını millete vereceksiniz. Borcunuz ne kadar, alacağınız ne kadar; vereceksiniz…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.