Kim bu pislik ve kalleş

Darıca 13.01.2015 - 13:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Kim bu pislik ve kalleş

Darıca Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Bahattin Demircan, sosyal paylaşım sitesinden...

Darıca AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Bahattin Demircan Sosyal paylaşım sitesi kişisel sayfasından zehir zemberek bir paylaşımda bulundu. Demircan'ı her kim sinirlendirdiyse, paylaşımlarından adeta ateş püskürdü. İşte Darıcalı Siyasetçinin kişisel sayfasından paylaştığı sözler, "Ne arkamdan konuşanları kafama takıp gücümü üzecek zamanım var, ne de beni sevmeyenlere kendimi sevdirmek için gücüm.Çünkü çok iyi biliyorum ki, bir insan seni kötülüyorsa; bu onun içinin pisliği ve kalleşliğidir, veya kendisiyle sorunları vardır.Sen ne kadar laf harcarsan harca, ne kadar konuşursan konuş; bazı insanların anlayışı kıttır, yine kendi bildiğini okur ve içindeki pislik gitmez.Onlar kirli ve kir içinde kalıp mutsuz olmaya her zaman mahkumdurlar."
Darıca Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Bahattin Demircan, sosyal paylaşım sitesinden...

Darıca AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Bahattin Demircan Sosyal paylaşım sitesi kişisel sayfasından zehir zemberek bir paylaşımda bulundu. Demircan'ı her kim sinirlendirdiyse, paylaşımlarından adeta ateş püskürdü. İşte Darıcalı Siyasetçinin kişisel sayfasından paylaştığı sözler, "Ne arkamdan konuşanları kafama takıp gücümü üzecek zamanım var, ne de beni sevmeyenlere kendimi sevdirmek için gücüm.Çünkü çok iyi biliyorum ki, bir insan seni kötülüyorsa; bu onun içinin pisliği ve kalleşliğidir, veya kendisiyle sorunları vardır.Sen ne kadar laf harcarsan harca, ne kadar konuşursan konuş; bazı insanların anlayışı kıttır, yine kendi bildiğini okur ve içindeki pislik gitmez.
Onlar kirli ve kir içinde kalıp mutsuz olmaya her zaman mahkumdurlar."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.