“Kimse benden daha iyi Gebzesporlu olamaz”

Spor 11.12.2019 - 09:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Kimse benden daha iyi Gebzesporlu olamaz”

Çiğli Belediyespor maçı öncesinde göreve gelen ve geçtiğimiz Cuma günü lisansı çıkartılarak Gebzespor A takımın başına geçen Teknik Direktör Orhan Ken, hayallerine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Sezon başında “Vizyonsuz yönetimle çalışmam” diyerek altyapıdaki görevinden istifa eden Orhan Ken, Gebzespor’a bu kez A takım teknik direktörü sıfatıyla geri döndü. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Ken, Gebzespor’da göreve başladığı için tarifsiz bir mutluluk yaşadığını söyleyerek, “Uzun yıllar Gebzespor’a futbolcu olarak hizmet etmiş, kulübüme bonservis bedeli kazandırmış biriydim. Alt yapı antrenörlüğünün ardından şimdi de A takımda bu önemli görevi devralmaktan mutlu ve gururluyum. İddia ediyorum, kimse benden daha iyi Gebzesporlu olamaz. Gebzespor’u iyi bir noktaya getirme adına her şeyi yapacağım” dedi. “ÇİĞLİ’Yİ TAKIMIMA EZBERLETTİM” 1-0 kazanılan Çiğli Belediyespor karşılaşmasının perde arkasına ile ilgili açıklamalar yapan Ken, Çiğli takımını bizzat kendisinin izlediğini ve rakiplerinin tüm özelliklerini takımına ezberlettiğini söyledi. Ken, “Güçlü rakibimiz karşısında herkesin de gördüğü gibi muhteşem bir futbol oynadık. Başarımız asla tesadüf değil. Hafta boyunca çok iyi çalışıp verimli antrenmanlar yaparak takımımı bu maça hazırladım. Allah’a şükürler olsun ki çok ihtiyacımız olan hak edilmiş bir galibiyet elde ettik. Göreceksiniz Gebzespor çok daha iyi seviyeye gelecek “dedi.

Çiğli Belediyespor maçı öncesinde göreve gelen ve geçtiğimiz Cuma günü lisansı çıkartılarak Gebzespor A takımın başına geçen Teknik Direktör Orhan Ken, hayallerine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Sezon başında “Vizyonsuz yönetimle çalışmam” diyerek altyapıdaki görevinden istifa eden Orhan Ken, Gebzespor’a bu kez A takım teknik direktörü sıfatıyla geri döndü. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Ken, Gebzespor’da göreve başladığı için tarifsiz bir mutluluk yaşadığını söyleyerek, “Uzun yıllar Gebzespor’a futbolcu olarak hizmet etmiş, kulübüme bonservis bedeli kazandırmış biriydim. Alt yapı antrenörlüğünün ardından şimdi de A takımda bu önemli görevi devralmaktan mutlu ve gururluyum. İddia ediyorum, kimse benden daha iyi Gebzesporlu olamaz. Gebzespor’u iyi bir noktaya getirme adına her şeyi yapacağım” dedi.

“ÇİĞLİ’Yİ TAKIMIMA EZBERLETTİM”

1-0 kazanılan Çiğli Belediyespor karşılaşmasının perde arkasına ile ilgili açıklamalar yapan Ken, Çiğli takımını bizzat kendisinin izlediğini ve rakiplerinin tüm özelliklerini takımına ezberlettiğini söyledi. Ken, “Güçlü rakibimiz karşısında herkesin de gördüğü gibi muhteşem bir futbol oynadık. Başarımız asla tesadüf değil. Hafta boyunca çok iyi çalışıp verimli antrenmanlar yaparak takımımı bu maça hazırladım. Allah’a şükürler olsun ki çok ihtiyacımız olan hak edilmiş bir galibiyet elde ettik. Göreceksiniz Gebzespor çok daha iyi seviyeye gelecek “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.