19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Kimse dedikodulara kulak asmasın”

Spor 27.12.2018 - 18:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Kimse dedikodulara kulak asmasın”

DARICA G.B'NİN YENİ SAHİBİNDEN ÖNEMLİ MESAJLAR

Tarihi bir değişime giderek Anonim Şirketi olan ve hisselerini Azerbaycanlı işadamı Rauf İsmailyov’un satın aldığı Darıca Gençlerbirliği’nde kulübün yeni başkanı Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı olarak tanınan Murat Aydın olurken, teknik direktörlük görevine de Azerbaycanlı Asım İbrahimov getirildi. KULÜBÜN YENİ SAHİBİ RAUF İSMAİLYOV Darıca Gençlerbirliği’nde Azerbaycan dönemi resmen başladı. Uzun süredir yılan hikayesine dönen kulüp hisselerinin devri resmen gerçekleşti. 84 yıllık tarihinde ilk kez A.Ş olan Darıca Gençlerbirliği’nin yeni sahibi Azerbaycanlı işadamı Rauf İsmailyov oldu. “HEDEFİMİZ BİR ÜST LİG” Dün ayağının tozuyla takımını ilk antrenmanında yalnız bırakmayan işadamı İsmailyov, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İleriye dönük büyük hedefleri olduğunu ve kısa vadedeki ilk hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyen İsmailyov, “Antalya kampına kadar yapacağımız kaliteli ve nokta transferler ile birlikte güçlü bir takım oluşturacağız. Darıca halkı bize inansın ve güvensin. Bu kulübün renkleri, ismi ve ilçeden taşınamaz şartlarına biz de imzamızı attık. Kimse bunun aksini düşünüp dedikodulara kulak asmasın”dedi.
DARICA G.B'NİN YENİ SAHİBİNDEN ÖNEMLİ MESAJLAR

Tarihi bir değişime giderek Anonim Şirketi olan ve hisselerini Azerbaycanlı işadamı Rauf İsmailyov’un satın aldığı Darıca Gençlerbirliği’nde kulübün yeni başkanı Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı olarak tanınan Murat Aydın olurken, teknik direktörlük görevine de Azerbaycanlı Asım İbrahimov getirildi.

KULÜBÜN YENİ SAHİBİ RAUF İSMAİLYOV

Darıca Gençlerbirliği’nde Azerbaycan dönemi resmen başladı. Uzun süredir yılan hikayesine dönen kulüp hisselerinin devri resmen gerçekleşti. 84 yıllık tarihinde ilk kez A.Ş olan Darıca Gençlerbirliği’nin yeni sahibi Azerbaycanlı işadamı Rauf İsmailyov oldu.

“HEDEFİMİZ BİR ÜST LİG”

Dün ayağının tozuyla takımını ilk antrenmanında yalnız bırakmayan işadamı İsmailyov, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İleriye dönük büyük hedefleri olduğunu ve kısa vadedeki ilk hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyen İsmailyov, “Antalya kampına kadar yapacağımız kaliteli ve nokta transferler ile birlikte güçlü bir takım oluşturacağız. Darıca halkı bize inansın ve güvensin. Bu kulübün renkleri, ismi ve ilçeden taşınamaz şartlarına biz de imzamızı attık. Kimse bunun aksini düşünüp dedikodulara kulak asmasın”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.