“Kimse kimseyi kandırmasın”

Spor 22.05.2020 - 11:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Kimse kimseyi kandırmasın”

GEBZESPORLU FUTBOLCUDAN DOBRA MESAJLAR:

Sezon başında Ortaköyspor’dan Gebzespor’a transfer olan 25 yaşındaki futbolcu Berkay Ekici, ligleri başlatma kararına karşı çıkarak, verdiği dobra mesajlarıyla karamsar tabloyu bir kez daha gözler önüne serdi. İşte Berkay Ekici’nin açıklamaları: Ligleri başlatma kararı alırken, durumun psikolojik tarafını düşünen yok. Kimse futbol modunda değil, herkes boşlukta. Herkesin aklında sağlık varken, kafamızı nasıl sahaya vereceğiz? Bireysel çalışma, nereye kadar faydalı olabilir ki. Kimse kimseyi kandırmasın, takım çalışması bambaşka bir metot. Kalan 4 haftada, Allah korusun yaşayacağımız bir sakatlık, bir sonraki seneyi kaybetmemize de neden olabilir. Herkesin adalesi güçsüz olduğu için, sakatlıkların yaşanması hiç de sürpriz olmaz. YERİ GELİYOR KANIMIZ BİRBİRİNE BULAŞIYOR Herkes kendi menfaatlerine göre yorum yapıyor. Lider olan ya da küme düşme potasında olmayan takımlar liglerin tescil edilmesini, iddiası olan takımlar da liglerin devam etmesini istiyor. Almanya’da 6.Lig’te bile doğal çim saha, modern tesisler var. Burada ise her şey yetersiz. Kendi tesislerimizde beraber yatıp beraber kalkacağız. Sahada terimiz, tükürüğümüz, yeri geldiğinde kanımız bile birbirine bulaşıyor. Sosyal mesafe nasıl sağlanacak? Virüsü birbirimize bulaştırmayacağımızın garantisini kim verecek? Aklımızda buna benzer onlarca soru varken, ‘Hadi başlıyoruz’ demek çok yanlış. Bu yüzden alt liglerin halen oynanacağına inanmıyorum.
GEBZESPORLU FUTBOLCUDAN DOBRA MESAJLAR:

Sezon başında Ortaköyspor’dan Gebzespor’a transfer olan 25 yaşındaki futbolcu Berkay Ekici, ligleri başlatma kararına karşı çıkarak, verdiği dobra mesajlarıyla karamsar tabloyu bir kez daha gözler önüne serdi. İşte Berkay Ekici’nin açıklamaları:

Ligleri başlatma kararı alırken, durumun psikolojik tarafını düşünen yok. Kimse futbol modunda değil, herkes boşlukta. Herkesin aklında sağlık varken, kafamızı nasıl sahaya vereceğiz? Bireysel çalışma, nereye kadar faydalı olabilir ki. Kimse kimseyi kandırmasın, takım çalışması bambaşka bir metot. Kalan 4 haftada, Allah korusun yaşayacağımız bir sakatlık, bir sonraki seneyi kaybetmemize de neden olabilir. Herkesin adalesi güçsüz olduğu için, sakatlıkların yaşanması hiç de sürpriz olmaz.

YERİ GELİYOR KANIMIZ BİRBİRİNE BULAŞIYOR

Herkes kendi menfaatlerine göre yorum yapıyor. Lider olan ya da küme düşme potasında olmayan takımlar liglerin tescil edilmesini, iddiası olan takımlar da liglerin devam etmesini istiyor. Almanya’da 6.Lig’te bile doğal çim saha, modern tesisler var. Burada ise her şey yetersiz. Kendi tesislerimizde beraber yatıp beraber kalkacağız. Sahada terimiz, tükürüğümüz, yeri geldiğinde kanımız bile birbirine bulaşıyor. Sosyal mesafe nasıl sağlanacak? Virüsü birbirimize bulaştırmayacağımızın garantisini kim verecek? Aklımızda buna benzer onlarca soru varken, ‘Hadi başlıyoruz’ demek çok yanlış. Bu yüzden alt liglerin halen oynanacağına inanmıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.