19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘’Kimseden korkmuyorum’’

Spor 18.08.2017 - 15:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’Kimseden korkmuyorum’’

GÜRSES KILIÇ’TAN RAKİPLERE GÖZDAĞI:

Basın mensuplarının karşısına çıkan Darıca G.B Teknik Direktörü Gürses Kılıç, zor ve bir o kadar da keyifli bir grupta olduklarını söyleyerek, ‘’Kimseden korkmuyorum’’diyerek rakiplerine gözdağı verdi. Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Kızılcahamam kampı sonrasında basın mensuplarının karşısına çıktı. Kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Kılıç, yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulundu. Geride kalan Kızılcahamam kampını değerlendirerek sözlerine başlayan Kılıç, ‘’Kamp boyunca hem fiziksel, hem taktiksel, hem de mental içerikli çalışmalar yaptık. Fiziksel olarak iyi bir duruma geldiğimizi düşünüyoruz. Taktiksel anlamda ise var olan sistemi değiştirmenin yerine geliştirmeyi amaç edindik. Bu konuda da ciddi bir aşama kaydettiğimizi söyleyebilirim. Mental anlamda ise futbolcularımıza hedeflerimizi anlatarak kulübümüzün beklentilerini anlattık. İnşallah bunların meyvelerini sezon içinde alacağız’’dedi. ÖMER VE ÖZER VARKEN OĞUZHAN MÜMKÜN DEĞİL Hazırlık maçlarında kadroda yer alan tüm futbolculara şans verdiklerini vurgulayan Kılıç, alt yapıdan A takıma dahil edilen futbolcular ilgili de mesajlar verdi. Kılıç,’’Oyuncularımızın son durumunu görmek adına alt yapıdan yetişen futbolcularımız da dahil olmak üzere herkese forma verdik. Gönül ister ki her oyuncumuzu resmi maçlarda da oynatalım. Fakat bazı gerçekler var. Örneğin Ömer ve Özer gibi iki önemli isim varken, Oğuzhan’ın oynaması çok mümkün değil. Emre ise yetenekleri olan bir futbolcumuz. Sağ bekte daha iyi gördüğüm için onu o bölgede denedim. Bu futbolcuların oynayarak gelişim kaydetmemesi gerekiyor. Neler olacağını zamanla göreceğiz’’dedi. HÜCUM FUTBOLU OYNAYACAĞIZ Ligde 10 tane kafaya oynayan takımın olduğunu söyleyen Gürses Kılıç buna rağmen, ‘’Kimseden korkmuyorum’’derken konuşmasına şöyle devam etti: ‘’Çok sık liderin değişeceği bir grup olacak. Bizim kimseden çekincemiz yok. Rakiplerin değil, bizim ne yaptığımız önemli. Her takımla kora kor oynayabilecek ve yenebilecek bir takımız. Yeni sezonda hücum futbolu oynayan bir takım izlettirmek istiyoruz’’dedi. TÜM TRANSFERLER BİLGİM VE ONAYIMDAN GEÇTİ Yapılan tüm transferlerin bilgisi ve onayı dahilinde yapıldığını kaydeden Kılıç, iyi bir takım olduklarını söyledi. Darıca Gençlerbirliği yönetimine transfer sürecinde gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür eden Kılıç, ‘’Yönetim kurulumuzun ekibime ve takımıma olan yaklaşımı son derece güzel. İşimizi kolaylaştırdılar. Önemli olan bundan sonra da aynı devamlılığı sağlamak. Devamlılık gelirse biz çok önde oluruz’’dedi. TARAFTARLARIMIZ BU LİGTEN SIKILMIŞ Darıca Gençlerbirliği taraftarlarına da mesaj göndermeyi ihmal etmeyen teknik patron Kılıç,’’Taraftarlarımızın uzun yıllardır bu ligten sıkıldıkları gerçekten çok belli. Biz onların 2.Lig hasretini bitirmek için buradayız. Kendilerinden tek isteğimiz; kötü tezahürattan uzak durarak bize destek olsunlar. Biz onlarla ağlayıp, onlarla gülmek istiyoruz. Çünkü onlar bizim bir parçamız…’’şeklinde konuştu.
GÜRSES KILIÇ’TAN RAKİPLERE GÖZDAĞI:

Basın mensuplarının karşısına çıkan Darıca G.B Teknik Direktörü Gürses Kılıç, zor ve bir o kadar da keyifli bir grupta olduklarını söyleyerek, ‘’Kimseden korkmuyorum’’diyerek rakiplerine gözdağı verdi.

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Kızılcahamam kampı sonrasında basın mensuplarının karşısına çıktı. Kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Kılıç, yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulundu. Geride kalan Kızılcahamam kampını değerlendirerek sözlerine başlayan Kılıç, ‘’Kamp boyunca hem fiziksel, hem taktiksel, hem de mental içerikli çalışmalar yaptık. Fiziksel olarak iyi bir duruma geldiğimizi düşünüyoruz. Taktiksel anlamda ise var olan sistemi değiştirmenin yerine geliştirmeyi amaç edindik. Bu konuda da ciddi bir aşama kaydettiğimizi söyleyebilirim. Mental anlamda ise futbolcularımıza hedeflerimizi anlatarak kulübümüzün beklentilerini anlattık. İnşallah bunların meyvelerini sezon içinde alacağız’’dedi.

ÖMER VE ÖZER VARKEN OĞUZHAN MÜMKÜN DEĞİL

Hazırlık maçlarında kadroda yer alan tüm futbolculara şans verdiklerini vurgulayan Kılıç, alt yapıdan A takıma dahil edilen futbolcular ilgili de mesajlar verdi. Kılıç,’’Oyuncularımızın son durumunu görmek adına alt yapıdan yetişen futbolcularımız da dahil olmak üzere herkese forma verdik. Gönül ister ki her oyuncumuzu resmi maçlarda da oynatalım. Fakat bazı gerçekler var. Örneğin Ömer ve Özer gibi iki önemli isim varken, Oğuzhan’ın oynaması çok mümkün değil. Emre ise yetenekleri olan bir futbolcumuz. Sağ bekte daha iyi gördüğüm için onu o bölgede denedim. Bu futbolcuların oynayarak gelişim kaydetmemesi gerekiyor. Neler olacağını zamanla göreceğiz’’dedi.

HÜCUM FUTBOLU OYNAYACAĞIZ

Ligde 10 tane kafaya oynayan takımın olduğunu söyleyen Gürses Kılıç buna rağmen, ‘’Kimseden korkmuyorum’’derken konuşmasına şöyle devam etti: ‘’Çok sık liderin değişeceği bir grup olacak. Bizim kimseden çekincemiz yok. Rakiplerin değil, bizim ne yaptığımız önemli. Her takımla kora kor oynayabilecek ve yenebilecek bir takımız. Yeni sezonda hücum futbolu oynayan bir takım izlettirmek istiyoruz’’dedi.

TÜM TRANSFERLER BİLGİM VE ONAYIMDAN GEÇTİ

Yapılan tüm transferlerin bilgisi ve onayı dahilinde yapıldığını kaydeden Kılıç, iyi bir takım olduklarını söyledi. Darıca Gençlerbirliği yönetimine transfer sürecinde gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür eden Kılıç, ‘’Yönetim kurulumuzun ekibime ve takımıma olan yaklaşımı son derece güzel. İşimizi kolaylaştırdılar. Önemli olan bundan sonra da aynı devamlılığı sağlamak. Devamlılık gelirse biz çok önde oluruz’’dedi.

TARAFTARLARIMIZ BU LİGTEN SIKILMIŞ

Darıca Gençlerbirliği taraftarlarına da mesaj göndermeyi ihmal etmeyen teknik patron Kılıç,’’Taraftarlarımızın uzun yıllardır bu ligten sıkıldıkları gerçekten çok belli. Biz onların 2.Lig hasretini bitirmek için buradayız. Kendilerinden tek isteğimiz; kötü tezahürattan uzak durarak bize destek olsunlar. Biz onlarla ağlayıp, onlarla gülmek istiyoruz. Çünkü onlar bizim bir parçamız…’’şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.