“Kimsenin sokağa çıktığı yok, iş nasıl olsun?”

Gebze 27.11.2020 - 09:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Kimsenin sokağa çıktığı yok, iş nasıl olsun?”

Gebze bölgesindeki taksiciler son günlerde sıkıntılı zamanlar geçiriyor. Pandemi döneminde işlerinin hiç olmadığı kadar bozulduğunu söyleyen ismini vermek istemeyen bir taksi şoförü “Pandemide kimsenin sokağa çıktığı yok ki, iş nasıl olsun? Allah sonumuzu hayretsin” dedi. Gebze bölgesinde hizmet yapan taksiciler, son dönemde zor günler yaşıyorlar. Salgın döneminin işlerini etkilediğini ve olumsuz günler yaşadıklarını kaydeden ismini vermek istemeyen bir taksi şoförü “Yasaklar geri gelmeye başladı. Zaten iş yaptığımız yoktu. Bu da tuzu biberi oldu. İnsanlar sokağa çıkmaktan korkuyor, iş nasıl olacak? Zaten hafta sonu kısıtlamaları geri gelmiş durumda. Bir yaparsak hafta içi sabah iş yapıyoruz, sonra ise ne yazık ki işler çok durgun” yorumunu yaptı. “TAKSİCİLERE SAHİP ÇIKILMALI” Taksicilere sahip çıkılması gerektiğini kaydeden taksi şoförü “Geçen defa aylarca zor durumda kaldık. Tam işler biraz düzelsin diye umarken şimdiyse ikinci dalga başladı. İçimizde evli olan, çocuk okutanlar var. Zor günler yaşıyoruz. İnşallah korona belası kısa zamanda biter de biz de geçmiş günlere döneriz. Her sektör yakından etkilendi ancak taksiciler olarak bizler bu salgını en yakından hisseden esnafız. Yetkililer bizleri unutmasın, mağduriyetimizin farkında varsın” ifadesini kullandılar.

Gebze bölgesindeki taksiciler son günlerde sıkıntılı zamanlar geçiriyor. Pandemi döneminde işlerinin hiç olmadığı kadar bozulduğunu söyleyen ismini vermek istemeyen bir taksi şoförü “Pandemide kimsenin sokağa çıktığı yok ki, iş nasıl olsun? Allah sonumuzu hayretsin” dedi.

Gebze bölgesinde hizmet yapan taksiciler, son dönemde zor günler yaşıyorlar. Salgın döneminin işlerini etkilediğini ve olumsuz günler yaşadıklarını kaydeden ismini vermek istemeyen bir taksi şoförü “Yasaklar geri gelmeye başladı. Zaten iş yaptığımız yoktu. Bu da tuzu biberi oldu. İnsanlar sokağa çıkmaktan korkuyor, iş nasıl olacak? Zaten hafta sonu kısıtlamaları geri gelmiş durumda. Bir yaparsak hafta içi sabah iş yapıyoruz, sonra ise ne yazık ki işler çok durgun” yorumunu yaptı.

“TAKSİCİLERE SAHİP ÇIKILMALI”

Taksicilere sahip çıkılması gerektiğini kaydeden taksi şoförü “Geçen defa aylarca zor durumda kaldık. Tam işler biraz düzelsin diye umarken şimdiyse ikinci dalga başladı. İçimizde evli olan, çocuk okutanlar var. Zor günler yaşıyoruz. İnşallah korona belası kısa zamanda biter de biz de geçmiş günlere döneriz. Her sektör yakından etkilendi ancak taksiciler olarak bizler bu salgını en yakından hisseden esnafız. Yetkililer bizleri unutmasın, mağduriyetimizin farkında varsın” ifadesini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.