19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kır zincirleri Darıca!

Spor 07.02.2020 - 15:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kır zincirleri Darıca!

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Darıca Gençlerbirlği A.Ş, ligin 22.haftasında Pazar günü sahasında Muğlaspor’u konuk edecek. Sezonun ikinci yarısına istediği başlangıcı yapamayarak 4 maçtan 2 puan çıkarabilen sarı yeşilliler, uzun süren galibiyet hasretine bu hafta son vermek istiyor. Ligin ilk yarısında oynanan maçta rakibine 2-0’lık skorla teslim olan Darıca G.B, bu kez taraftarlarının önünde çıkacağı zorlu 90 dakikada rakibinden rövanşı alarak moral bulmayı hedefliyor. İKİ TAKIM DA 30 PUANDA İki takımın da 30’ar puanı bulunurken, Ege temsilcisi yükselen form grafiğiyle dikkat çekiyor. Ligin ikinci yarısında oynadığı 4 maçta, 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 8 puan toplayan Muğlaspor, kuşkusuz Darıca deplasmanına da iddialı gelecek. 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanacak olan zorlu 90 dakika Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Aykut Sergin yönetecek.

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Darıca Gençlerbirlği A.Ş, ligin 22.haftasında Pazar günü sahasında Muğlaspor’u konuk edecek. Sezonun ikinci yarısına istediği başlangıcı yapamayarak 4 maçtan 2 puan çıkarabilen sarı yeşilliler, uzun süren galibiyet hasretine bu hafta son vermek istiyor. Ligin ilk yarısında oynanan maçta rakibine 2-0’lık skorla teslim olan Darıca G.B, bu kez taraftarlarının önünde çıkacağı zorlu 90 dakikada rakibinden rövanşı alarak moral bulmayı hedefliyor.

İKİ TAKIM DA 30 PUANDA

İki takımın da 30’ar puanı bulunurken, Ege temsilcisi yükselen form grafiğiyle dikkat çekiyor. Ligin ikinci yarısında oynadığı 4 maçta, 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 8 puan toplayan Muğlaspor, kuşkusuz Darıca deplasmanına da iddialı gelecek. 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanacak olan zorlu 90 dakika Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Aykut Sergin yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.