19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kıran kırana antrenman

Spor 02.01.2015 - 13:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Kıran kırana antrenman

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını kamp yaptığı Antalya Belek’te sürdüren Gebzespor, 1 günlük iznin ardından çalışmalarına yeniden start verdi.

Gebzespor’da günün ilk antrenmanı bu sabah saat 10:00’da başladı. Teknik Direktör Erol Kapusuz yönetiminde yapılan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman açma-germe hareketleriyle devam etti. Ardından 3 gruba ayrılan futbolcular, çeşitli varyasyonlarla çalışmalarını gerçekleştirdiler. Futbolcular sırasıyla; top saklama ve top çalma çalışması, sprint ve kondisyon yükleme çalışması yaptılar. Ardından dar alanda çift kale maç yapan mor beyazlı futbolcular, bireysel çalışmalarla antrenmanı noktaladılar. Gebzespor’da sabah idmanında Ardahanspor maçında sakatlık geçiren Özkan ile hafif bir sakatlığı bulunan Okan takımdan ayrı düz koşu yaptılar. Daha önce sakatlıkları bulunan Mehmet, Kaan ve Abel ise takımla birlikte çalışmalara katıldılar. Gebzespor teknik heyetinin, antrenmanlarda futbolcularını bir hayli zorlamaları dikkatlerden kaçmıyor. Diri ve güçlü bir takım oluşturmak için yorucu bir antrenman programı hazırlayan teknik ekip, Gebzespor’u ikinci yarıya hazır hale getirmek adına yoğun bir mesai harcıyorlar. ÇAĞLAR AKAR / ANTALYA
Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını kamp yaptığı Antalya Belek’te sürdüren Gebzespor, 1 günlük iznin ardından çalışmalarına yeniden start verdi.

Gebzespor’da günün ilk antrenmanı bu sabah saat 10:00’da başladı. Teknik Direktör Erol Kapusuz yönetiminde yapılan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman açma-germe hareketleriyle devam etti. Ardından 3 gruba ayrılan futbolcular, çeşitli varyasyonlarla çalışmalarını gerçekleştirdiler. Futbolcular sırasıyla; top saklama ve top çalma çalışması, sprint ve kondisyon yükleme çalışması yaptılar. Ardından dar alanda çift kale maç yapan mor beyazlı futbolcular, bireysel çalışmalarla antrenmanı noktaladılar.

Gebzespor’da sabah idmanında Ardahanspor maçında sakatlık geçiren Özkan ile hafif bir sakatlığı bulunan Okan takımdan ayrı düz koşu yaptılar. Daha önce sakatlıkları bulunan Mehmet, Kaan ve Abel ise takımla birlikte çalışmalara katıldılar. Gebzespor teknik heyetinin, antrenmanlarda futbolcularını bir hayli zorlamaları dikkatlerden kaçmıyor. Diri ve güçlü bir takım oluşturmak için yorucu bir antrenman programı hazırlayan teknik ekip, Gebzespor’u ikinci yarıya hazır hale getirmek adına yoğun bir mesai harcıyorlar.

ÇAĞLAR AKAR / ANTALYA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.