Kitaba Koşacaklar

Spor 06.05.2017 - 09:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kitaba Koşacaklar

9. Kitap Fuarının tanıtımına yönelik gerçekleştirilecek koşu, 09.30’da Seka Park’tan başlayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 9. Kitap Fuarı’nın tanıtımı kapsamında Pazar günü Kitaba Koş etkinliği düzenleyecek. Türkiye’de ilk kez geçen yıl bir yerel yönetim tarafından gerçekleştirilen etkinliğin bu yıl da vatandaşlardan ilgi görmesi bekleniyor. Kitaba Koş etkinliği Pazar günü 09.30’da Seka Park Kabinden başlayacak. 4 Km’lik bu koşuya 7’den 77’ye herkes katılabilecek. Halk koşunun ardından atletizm pistinde profesyonel atletlerin katılacağı yarışlar düzenlenecek.   HAYDİ KİTABA KOŞALIM Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen koşuya, Atletizm Federasyonu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu destek veriyor. Kitaba Koş etkinliği iki etaptan oluşacak. İlk etap 09.30’da Seka Park Kabinden başlayacak. Vatandaşlar buradan verilen startla 4 km’lik koşuya başlayacak. Salim Dervişoğlu Caddesi takip edilerek, Marinadan sahile inilecek ve Cumhuriyet Köprüsü üzerinden Atletizm Pisti’ne ulaşılacak.   KİTAP HEDİYE EDİLECEK Atletizm Pistinde yarışı tamamlayan vatandaşlara kitap hediye edilecek. Vatandaşlar isterse bu kitapları alanda bulunan PTT standına vererek kitap bağışında bulunabilecek.   PROFESYONEL SPORCU YARIŞI Halk koşusunun Atletizm Pisti’nde sona ermesiyle koşunun ikinci etabı olan profesyonel sporcu yarışları başlayacak. Bu kapsamda 100 metre erkekler, 100 metre kızlar ve 100 metre engelli kızlar, 800 metre erkekler ve 4X100 metre bayrak yarışı yapılacak.  
9. Kitap Fuarının tanıtımına yönelik gerçekleştirilecek koşu, 09.30’da Seka Park’tan başlayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 9. Kitap Fuarı’nın tanıtımı kapsamında Pazar günü Kitaba Koş etkinliği düzenleyecek. Türkiye’de ilk kez geçen yıl bir yerel yönetim tarafından gerçekleştirilen etkinliğin bu yıl da vatandaşlardan ilgi görmesi bekleniyor. Kitaba Koş etkinliği Pazar günü 09.30’da Seka Park Kabinden başlayacak. 4 Km’lik bu koşuya 7’den 77’ye herkes katılabilecek. Halk koşunun ardından atletizm pistinde profesyonel atletlerin katılacağı yarışlar düzenlenecek.

 

HAYDİ KİTABA KOŞALIM

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen koşuya, Atletizm Federasyonu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu destek veriyor.

Kitaba Koş etkinliği iki etaptan oluşacak. İlk etap 09.30’da Seka Park Kabinden başlayacak. Vatandaşlar buradan verilen startla 4 km’lik koşuya başlayacak. Salim Dervişoğlu Caddesi takip edilerek, Marinadan sahile inilecek ve Cumhuriyet Köprüsü üzerinden Atletizm Pisti’ne ulaşılacak.

 

KİTAP HEDİYE EDİLECEK

Atletizm Pistinde yarışı tamamlayan vatandaşlara kitap hediye edilecek. Vatandaşlar isterse bu kitapları alanda bulunan PTT standına vererek kitap bağışında bulunabilecek.

 

PROFESYONEL SPORCU YARIŞI

Halk koşusunun Atletizm Pisti’nde sona ermesiyle koşunun ikinci etabı olan profesyonel sporcu yarışları başlayacak. Bu kapsamda 100 metre erkekler, 100 metre kızlar ve 100 metre engelli kızlar, 800 metre erkekler ve 4X100 metre bayrak yarışı yapılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.