GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Kitap fuarı kapılarını açtı

Darıca 28.02.2020 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kitap fuarı kapılarını açtı

Kitap fuarı kapılarını açtı Darıca’da ilk defa düzenlenen ve 8 Mart tarihine kadar sürecek olan kitap fuarı start aldı. Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezinin yanında bulunan çadırda başlayan fuar, özellikle çocuklardan büyük ilgi görürken okullar fuara akın etti. Öğrenciler akın etti Darıca Belediyesi tarafından bu sene ilk kez düzenlenen Darıca Kitap Fuarı başladı. 8 Mart tarihine kadar sürecek olan fuarın ilk gününe okullar akın ederek öğrenciler güzel bir gün geçirdi. Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezinin yanı başında yer alan çadırda gerçekleşen fuarda okul öğrencilerinin ilgisi görülmeye değerdi. Öğrenciler ilki düzenlenen fuardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken “Bizler için güzel bir gün” yorumunu yaptılar.

Kitap fuarı kapılarını açtı

Darıca’da ilk defa düzenlenen ve 8 Mart tarihine kadar sürecek olan kitap fuarı start aldı. Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezinin yanında bulunan çadırda başlayan fuar, özellikle çocuklardan büyük ilgi görürken okullar fuara akın etti.

Öğrenciler akın etti

Darıca Belediyesi tarafından bu sene ilk kez düzenlenen Darıca Kitap Fuarı başladı. 8 Mart tarihine kadar sürecek olan fuarın ilk gününe okullar akın ederek öğrenciler güzel bir gün geçirdi. Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezinin yanı başında yer alan çadırda gerçekleşen fuarda okul öğrencilerinin ilgisi görülmeye değerdi. Öğrenciler ilki düzenlenen fuardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken “Bizler için güzel bir gün” yorumunu yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.