Kitap, Geçmişe ve Geleceğe Açılan Kapıdır!

Dilovası 13.12.2016 - 17:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kitap, Geçmişe ve Geleceğe Açılan Kapıdır!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, kitabın öneminden bahsederek, kütüphanelere ve kitaplara vermiş olduğu değeri sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama ile yaptı. Toltar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kitap sevgisi, okuma aşkı bizler için büyük önem taşıyor. Gelecek kuşaklara bu sevgiyi anlatabilmek için bizlere de büyük görevler düşüyor. Özellikle çocuklarımızın her şeyden önce, kütüphanelerden bizi biz yapan değerleri öğrenmeleri gerçekten çok önemli.” Dedi. “ÇOCUKLARA OKUMA ALIŞKANLIĞINI KAZANDIRMAK İSTİYORUZ” Toltar, ayrıca “Eğitilmiş insan gücünün yetiştirildiği eğitim kurumlarında, en temel araç olarak kitapların olduğunu görürüz. O nedenle halkımız ve çocuklarımız için en güzel tutkunun okuma alışkanlığı, en iyi dost ve arkadaşın da kitapların olmasını istiyoruz. Bunun için kütüphanelere ve kitaba gereken değeri veriyoruz...” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, kitabın öneminden bahsederek, kütüphanelere ve kitaplara vermiş olduğu değeri sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama ile yaptı. Toltar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kitap sevgisi, okuma aşkı bizler için büyük önem taşıyor. Gelecek kuşaklara bu sevgiyi anlatabilmek için bizlere de büyük görevler düşüyor. Özellikle çocuklarımızın her şeyden önce, kütüphanelerden bizi biz yapan değerleri öğrenmeleri gerçekten çok önemli.” Dedi.

“ÇOCUKLARA OKUMA ALIŞKANLIĞINI KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”

Toltar, ayrıca “Eğitilmiş insan gücünün yetiştirildiği eğitim kurumlarında, en temel araç olarak kitapların olduğunu görürüz. O nedenle halkımız ve çocuklarımız için en güzel tutkunun okuma alışkanlığı, en iyi dost ve arkadaşın da kitapların olmasını istiyoruz. Bunun için kütüphanelere ve kitaba gereken değeri veriyoruz...” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.