GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Kızılay Darıca desteğe davet etti

Darıca 27.10.2020 - 09:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Kızılay Darıca desteğe davet etti

Kızılay Darıca Şubesi, 27 Eylül Pazar gününden bu yana Dağlık Karabağ’da yaşanan sıcak çatışmalar nedeni ile Darıcalıları Azerbaycan’a destek olmaya davet etti. Kızılay Darıca Şubesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “27 Eylül Pazar gününden bu yana Dağlık Karabağ’da sıcak çatışmalar yaşanıyor. Bu zor zamanlarında kardeşlerimizi yalnız bırakmıyoruz. Türk Kızılay, bölgede yaşanan çatışmaların akabinde alarm durumuna geçmiş ve ihtiyaç analizine göre ilk aşamada çadır, battaniye, yatak gibi barınma kitlerinin sevkini gerçekleştirmeye başlamıştır. Bölgedeki gelişmeler yakından takip edilmekte, yardım ve ihtiyaç durumuna karşı hazırlıklar yapılmaktadır. 10 TL BAĞIŞTA BULUNABİLİRSİNİZ Siz de çatışmadan etkilenen kardeşlerimizin yaralarını sarmak ve onlara yardım elini uzatmak için Kızılay'a bağışta bulunabilir, zor günlerini kolaylaştırmak için Azerbaycan'a destek olabilirsiniz. Tüm GSM operatörleri üzerinden 2868'e ‘Azerbaycan’ yazıp mesaj (SMS) yollayarak da 10₺ bağışta bulunabilirsiniz. Ayrıca insani yardım çalışmalarına bağışta bulunarak da Kızılay’a destek olabilirsiniz.” KIZILAY’A NASIL BAĞIŞ YAPABİLİR​SİNİZ? Bağışların nasıl yapılacağı konusunda da bilgi veren Kızılay Darıca Şubesi, “Bankalarda bulunan Türk Kızılay bağış hesaplarından (Banka Hesap Numaraları), Türk Kızılay internet sitesi üzerinden Kredi Kartı kullanarak elektronik işlemle, 168 Türk Kızılay ücretsiz danışma ve bağış hattından, Tüm PTT İşlem Merkezlerinin 2868 numaralı Türk Kızılay Posta Çeki hesabından, Ülke genelindeki tüm Kızılay şubelerinden (Şube adreslerimize internet sayfamızdan ulaşabilirsiniz) bağış yapabilirsiniz. Bağışlarınızın takibini, web sitemizin bağış sekmesinde yer alan “Bağış Takibi” bölümüne, T.C. Kimlik numaranızı girerek yapabilirsiniz. Bağışlarla ilgili daha fazla bilgi almak için 168 Çağrı Merkezimizi arayabilirsiniz” dedi.

Kızılay Darıca Şubesi, 27 Eylül Pazar gününden bu yana Dağlık Karabağ’da yaşanan sıcak çatışmalar nedeni ile Darıcalıları Azerbaycan’a destek olmaya davet etti.

Kızılay Darıca Şubesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “27 Eylül Pazar gününden bu yana Dağlık Karabağ’da sıcak çatışmalar yaşanıyor. Bu zor zamanlarında kardeşlerimizi yalnız bırakmıyoruz. Türk Kızılay, bölgede yaşanan çatışmaların akabinde alarm durumuna geçmiş ve ihtiyaç analizine göre ilk aşamada çadır, battaniye, yatak gibi barınma kitlerinin sevkini gerçekleştirmeye başlamıştır. Bölgedeki gelişmeler yakından takip edilmekte, yardım ve ihtiyaç durumuna karşı hazırlıklar yapılmaktadır.

10 TL BAĞIŞTA BULUNABİLİRSİNİZ

Siz de çatışmadan etkilenen kardeşlerimizin yaralarını sarmak ve onlara yardım elini uzatmak için Kızılay'a bağışta bulunabilir, zor günlerini kolaylaştırmak için Azerbaycan'a destek olabilirsiniz. Tüm GSM operatörleri üzerinden 2868'e ‘Azerbaycan’ yazıp mesaj (SMS) yollayarak da 10₺ bağışta bulunabilirsiniz. Ayrıca insani yardım çalışmalarına bağışta bulunarak da Kızılay’a destek olabilirsiniz.”

KIZILAY’A NASIL BAĞIŞ YAPABİLİR​SİNİZ?

Bağışların nasıl yapılacağı konusunda da bilgi veren Kızılay Darıca Şubesi, “Bankalarda bulunan Türk Kızılay bağış hesaplarından (Banka Hesap Numaraları), Türk Kızılay internet sitesi üzerinden Kredi Kartı kullanarak elektronik işlemle, 168 Türk Kızılay ücretsiz danışma ve bağış hattından, Tüm PTT İşlem Merkezlerinin 2868 numaralı Türk Kızılay Posta Çeki hesabından, Ülke genelindeki tüm Kızılay şubelerinden (Şube adreslerimize internet sayfamızdan ulaşabilirsiniz) bağış yapabilirsiniz. Bağışlarınızın takibini, web sitemizin bağış sekmesinde yer alan “Bağış Takibi” bölümüne, T.C. Kimlik numaranızı girerek yapabilirsiniz. Bağışlarla ilgili daha fazla bilgi almak için 168 Çağrı Merkezimizi arayabilirsiniz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.