KOCA, DEMİRCİ'DEN PROJELERİ DİNLEDİ!

Kocaeli 25.09.2016 - 14:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KOCA, DEMİRCİ'DEN PROJELERİ DİNLEDİ!

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Salih Koca Kocaeli’ye gelerek ilçelerde bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Salih Koca Kocaeli’ye gelerek ilçelerde bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Koca’ya AK Parti Kocaeli İl Yerel Yönetimler Başkanı olan Hüseyin Kurt eşlik etti. Birlikte önce AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek burada AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve il yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Koca, Yerel Yönetim çalışmaları hakkında istişarelerde bulundular. İLÇELERİ GEZEREK ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI Koca ve Kurt daha sonra ilçelere geçerek burada da bir takım ziyaretler gerçekleştirdiler. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’u ziyaret eden Koca ve Kurt, Dilovası ile ilgili bilgiler aldı. Daha sonra ise Çayırova’ya geçen ikili Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi ziyaret ederek Çayırova’da yapılan çalışmaları ve projeleri Demirci’den dinledi. Çayırova’da ki incelemelerine bir süre önce hizmete giren Sosyal Tesiste kahvaltıyla başlayan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 24. Dönem Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Başkan Demirci ve AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Kurt ile bir araya gelerek ilçedeki yatırım programları hakkında görüş alışverişinde bulundular. PROJELERE HIZ KESMEDEN DEVAM Çayırova’da yapılması planlanan projeler, devam eden çalışmalar ve tamamlanan projeler hakkında kısa bir istişare toplantısı yapan ve akabinde arazi çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 24. Dönem Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Belediye Başkanı Şevki Demirci’den bilgiler aldı. Toplantı sonrası yatırımları yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Koca, gerçekleştirilmesi planlanan önemli projeler konusunda notlar alarak programına devam etti. İlçenin sorunlarını dinleyen Koca, genel bir değerlendirmede bulundu. Başkan Yardımcısı Koca, dile getirilen talepler ile ilgili yakından ilgileneceğini belirterek, Çayırova halkının hassas olduğu projelerde destek vereceklerini belirtti. BAŞKAN DEMİRCİ’YE TEŞEKKÜR Ziyaret sırasında Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisi, Garaj Lojistik Merkezi, Kapalı Semt Pazarı ve kısa bir süre önce eğitimi açılan Çayırova İlköğretim Okulunu incelemelerde bulunan Koca, yapılan bu hizmetlerin yerinde ve ihtiyaca uygun olduğunu belirterek Başkan Demirci’ye teşekkür etti.  Haftasonu tüm gününü Kocaeli’ye ayıran AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Salih Koca Kocaeli’den ve yapılan çalışmalardan memnun kalarak Ankara’ya döndü.
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Salih Koca Kocaeli’ye gelerek ilçelerde bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Salih Koca Kocaeli’ye gelerek ilçelerde bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Koca’ya AK Parti Kocaeli İl Yerel Yönetimler Başkanı olan Hüseyin Kurt eşlik etti. Birlikte önce AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek burada AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve il yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Koca, Yerel Yönetim çalışmaları hakkında istişarelerde bulundular.

İLÇELERİ GEZEREK ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Koca ve Kurt daha sonra ilçelere geçerek burada da bir takım ziyaretler gerçekleştirdiler. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’u ziyaret eden Koca ve Kurt, Dilovası ile ilgili bilgiler aldı. Daha sonra ise Çayırova’ya geçen ikili Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi ziyaret ederek Çayırova’da yapılan çalışmaları ve projeleri Demirci’den dinledi. Çayırova’da ki incelemelerine bir süre önce hizmete giren Sosyal Tesiste kahvaltıyla başlayan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 24. Dönem Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Başkan Demirci ve AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Kurt ile bir araya gelerek ilçedeki yatırım programları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

PROJELERE HIZ KESMEDEN DEVAM

Çayırova’da yapılması planlanan projeler, devam eden çalışmalar ve tamamlanan projeler hakkında kısa bir istişare toplantısı yapan ve akabinde arazi çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 24. Dönem Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Belediye Başkanı Şevki Demirci’den bilgiler aldı. Toplantı sonrası yatırımları yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Koca, gerçekleştirilmesi planlanan önemli projeler konusunda notlar alarak programına devam etti. İlçenin sorunlarını dinleyen Koca, genel bir değerlendirmede bulundu. Başkan Yardımcısı Koca, dile getirilen talepler ile ilgili yakından ilgileneceğini belirterek, Çayırova halkının hassas olduğu projelerde destek vereceklerini belirtti.

BAŞKAN DEMİRCİ’YE TEŞEKKÜR

Ziyaret sırasında Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisi, Garaj Lojistik Merkezi, Kapalı Semt Pazarı ve kısa bir süre önce eğitimi açılan Çayırova İlköğretim Okulunu incelemelerde bulunan Koca, yapılan bu hizmetlerin yerinde ve ihtiyaca uygun olduğunu belirterek Başkan Demirci’ye teşekkür etti.  Haftasonu tüm gününü Kocaeli’ye ayıran AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Salih Koca Kocaeli’den ve yapılan çalışmalardan memnun kalarak Ankara’ya döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.