Kocaeli Barosu kongreye gidiyor

Kocaeli 18.10.2020 - 11:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kocaeli Barosu kongreye gidiyor

İçişleri Bakanlığı Genelgesiyle ertelenen Kocaeli Barosu kongresi 5-6 aralık tarihlerinde gerçekleşecek. Ülke çapındaki tüm etkinlik ve kongreler İçişleri Bakanlığı genelgesi nedeniyle 1 Aralık 2020 tarihine kadar iptal edilmiş, Kocaeli Barosu seçimleri de bu genelge sebebiyle ertelenmişti. İçişleri Bakanlığının genelgesini uzatmayacağını düşünen Kocaeli Barosu, yeni kongrenin aralık ayının ilk haftasında gerçekleştirmesini kararlaştırdıklarını açıkladı. Kongrenin 5-6 Aralık 2020 tarihinde yapılacağını ifade eden Baro Başkanı Candemir, kongreden dört gün sonra da 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Gününü kutlayacaklarını duyurdu.  

İçişleri Bakanlığı Genelgesiyle ertelenen Kocaeli Barosu kongresi 5-6 aralık tarihlerinde gerçekleşecek.

Ülke çapındaki tüm etkinlik ve kongreler İçişleri Bakanlığı genelgesi nedeniyle 1 Aralık 2020 tarihine kadar iptal edilmiş, Kocaeli Barosu seçimleri de bu genelge sebebiyle ertelenmişti. İçişleri Bakanlığının genelgesini uzatmayacağını düşünen Kocaeli Barosu, yeni kongrenin aralık ayının ilk haftasında gerçekleştirmesini kararlaştırdıklarını açıkladı. Kongrenin 5-6 Aralık 2020 tarihinde yapılacağını ifade eden Baro Başkanı Candemir, kongreden dört gün sonra da 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Gününü kutlayacaklarını duyurdu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.