“Kocaeli’de 13 Belediyeyi Tekrar Alacağız”

Siyaset 05.04.2018 - 12:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Kocaeli’de 13 Belediyeyi Tekrar Alacağız”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan düzenlediği basın toplantısında, “Seçmenimize yaptığımız çalışmaları çok iyi anlatmalıyız. 2019’daki hedefimiz 13 belediyeyi tekrar kazanmak.” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan il binasında bugün bir basın toplantısı düzenledi. Sözlerine önceki gün yapılan Gebze Ticaret Odası seçiminde Başkan Çiler’in başarılı bir süreç yürüttüğünü söyleyerek başlayan Başkan Ceyhan, “Nail Bey başarı ile yürütmüş olduğu süreci pekiştirdi. Kendisini tebrik ediyorum.” diye konuştu. AK Parti olarak bir yandan kongrelerini yapıp diğer yandan 2019 seçimlerine hazırlandıklarını ifade eden Başkan Ceyhan, “Yerel yönetimlerimizde danışma toplantılarını nihayete erdirmek üzereyiz. YÜZDE 80’İ GERÇEKLEŞTİ Belediyelerimizin seçmenlerimize 2014’te verdiğimiz sözleri vatandaşlarımıza anlatmalıdır. Birileri konuşur AK Parti yapar. Bütün belediyelerimizi buradan tebrik ediyorum. 2014 seçim beyannamesinde verdiğimiz sözleri belediyelerimiz en az yüzde 80 olmak üzere gerçekleştirdi. Bunların dışında yazılı ve sözlü olmaksızın, en az verdiğimiz sözler kadar söylemediklerimizi de yaparak var gücümüzle çalıştık. 14 Nisan’da il danışma meclisimizi yapacağız. Büyükşehir’imizin 12 ilçede yaptığı çalışmaları değerlendirecek ve müzakere edeceğiz. TÜRKİYE’DE İLK DEFA Türkiye’de ilk defa mahalle koordinasyon toplantıları diyerek AK Parti Kocaeli Teşkilatlarının özgün projesi olarak 12 ilçelerimizde İzmit hariç merkez mahallelerinin tamamını tamamladık. Bütün ilçe başkanlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim. Kocaeli’de ortalama yüzde 20,16 olan üye ortalamasını, yılsonunda kadar yüzde 30’a çekmek için hedef koyduk. Önümüzdeki günlerde AK Parti Kocaeli olarak tamamen üye çalışması yapacağız. GARANTİ GÖRMÜYORUZ AK Parti Kocaeli’de bütün belediyelerin emanetini yüklenmiş durumda. Önümüzdeki seçimlerde hiçbir şeyi garanti görmüyoruz. Seçmenimize yaptığımız çalışmaları çok iyi anlatmalıyız. 2019’daki hedefimiz 13 belediyeyi tekrar kazanmak. Bunun yanında aldığımız oy oranını yüzde 10 arttırma hedefi koyduk. Bu hedef çalışılarak elde edilecek hedeftir. Ramazan ayına kadar eğitim çalışmamızı da tamamlayacağız. 28 Nisan ile 15 Mayıs arasında seçmenle iletişim konusunda eğitim vereceğiz.” diye belirtti. KÜBRA AKABALI
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan düzenlediği basın toplantısında, “Seçmenimize yaptığımız çalışmaları çok iyi anlatmalıyız. 2019’daki hedefimiz 13 belediyeyi tekrar kazanmak.” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan il binasında bugün bir basın toplantısı düzenledi. Sözlerine önceki gün yapılan Gebze Ticaret Odası seçiminde Başkan Çiler’in başarılı bir süreç yürüttüğünü söyleyerek başlayan Başkan Ceyhan, “Nail Bey başarı ile yürütmüş olduğu süreci pekiştirdi. Kendisini tebrik ediyorum.” diye konuştu. AK Parti olarak bir yandan kongrelerini yapıp diğer yandan 2019 seçimlerine hazırlandıklarını ifade eden Başkan Ceyhan, “Yerel yönetimlerimizde danışma toplantılarını nihayete erdirmek üzereyiz.

YÜZDE 80’İ GERÇEKLEŞTİ

Belediyelerimizin seçmenlerimize 2014’te verdiğimiz sözleri vatandaşlarımıza anlatmalıdır. Birileri konuşur AK Parti yapar. Bütün belediyelerimizi buradan tebrik ediyorum. 2014 seçim beyannamesinde verdiğimiz sözleri belediyelerimiz en az yüzde 80 olmak üzere gerçekleştirdi. Bunların dışında yazılı ve sözlü olmaksızın, en az verdiğimiz sözler kadar söylemediklerimizi de yaparak var gücümüzle çalıştık. 14 Nisan’da il danışma meclisimizi yapacağız. Büyükşehir’imizin 12 ilçede yaptığı çalışmaları değerlendirecek ve müzakere edeceğiz.

TÜRKİYE’DE İLK DEFA

Türkiye’de ilk defa mahalle koordinasyon toplantıları diyerek AK Parti Kocaeli Teşkilatlarının özgün projesi olarak 12 ilçelerimizde İzmit hariç merkez mahallelerinin tamamını tamamladık. Bütün ilçe başkanlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim. Kocaeli’de ortalama yüzde 20,16 olan üye ortalamasını, yılsonunda kadar yüzde 30’a çekmek için hedef koyduk. Önümüzdeki günlerde AK Parti Kocaeli olarak tamamen üye çalışması yapacağız.

GARANTİ GÖRMÜYORUZ

AK Parti Kocaeli’de bütün belediyelerin emanetini yüklenmiş durumda. Önümüzdeki seçimlerde hiçbir şeyi garanti görmüyoruz. Seçmenimize yaptığımız çalışmaları çok iyi anlatmalıyız. 2019’daki hedefimiz 13 belediyeyi tekrar kazanmak. Bunun yanında aldığımız oy oranını yüzde 10 arttırma hedefi koyduk. Bu hedef çalışılarak elde edilecek hedeftir. Ramazan ayına kadar eğitim çalışmamızı da tamamlayacağız. 28 Nisan ile 15 Mayıs arasında seçmenle iletişim konusunda eğitim vereceğiz.” diye belirtti.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.