19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli'de 7 Kişi Tutuklandı

Kocaeli 31.05.2017 - 10:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaeli'de 7 Kişi Tutuklandı

Gözaltına alınan 9 kişiden 7’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli'de tefecilik yaptığı iddiası ile gözaltına alınan 9 kişiden 7'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kocaeli'nin Körfez ilçesinde artan şikayetler üzerine harekete geçen  Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, tefecilik yaptığı iddia edilen kişilere yönelik  Kocaeli ve  İstanbul'da operasyon düzenlemişti. 1 hafta önce düzenlenen operasyonda aralarında iş adamları ve avukatların da olduğu 17 kişi, tefecilik yaptığı iddiasıyla polis ekiplerince gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan kişilerden bu sabah Körfez Adliyesine sevk edilen 9 kişiden 7'si tutuklanırken 2 kişi ise serbest bırakıldı. Tutuklanan kişilerin  Kocaeli'de ekonomik olarak zor duruma düşmüş şahıslara yüksek miktarda faizle para verdikleri, bu şahıslara araç satıyormuş süsü vererek araçları gerçek fiyatlarından çok üstünde bir fiyata sattıkları bunun karşılığında da çek, senet ve tapu aldıkları tespit edildi. Şüphelilerin evlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, değişik çap ve markada 5 adet tabanca, 147 adet fişek, 7 adet şarjör, 500 araç sözleşmesi,123 adet senet, bin 157 adet çek ve 130 adet tapu ele geçirildi. 
Gözaltına alınan 9 kişiden 7’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli'de tefecilik yaptığı iddiası ile gözaltına alınan 9 kişiden 7'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde artan şikayetler üzerine harekete geçen  Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, tefecilik yaptığı iddia edilen kişilere yönelik  Kocaeli ve  İstanbul'da operasyon düzenlemişti. 1 hafta önce düzenlenen operasyonda aralarında iş adamları ve avukatların da olduğu 17 kişi, tefecilik yaptığı iddiasıyla polis ekiplerince gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan kişilerden bu sabah Körfez Adliyesine sevk edilen 9 kişiden 7'si tutuklanırken 2 kişi ise serbest bırakıldı.

Tutuklanan kişilerin  Kocaeli'de ekonomik olarak zor duruma düşmüş şahıslara yüksek miktarda faizle para verdikleri, bu şahıslara araç satıyormuş süsü vererek araçları gerçek fiyatlarından çok üstünde bir fiyata sattıkları bunun karşılığında da çek, senet ve tapu aldıkları tespit edildi.

Şüphelilerin evlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, değişik çap ve markada 5 adet tabanca, 147 adet fişek, 7 adet şarjör, 500 araç sözleşmesi,123 adet senet, bin 157 adet çek ve 130 adet tapu ele geçirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.