Kocaeli’de muhteşem fotoğraflar

Kocaeli 04.10.2020 - 15:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kocaeli’de muhteşem fotoğraflar

Kocaeli’de muhteşem fotoğraflar

Çevre, Doğa ve Hayvanlara yönelik suçları önlemek, meydana gelen suçları araştırıp sorumlularını bulmak amacıyla kısa bir süre önce yurt genelinde kurulan Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği,  çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kocaeli’nde de 21 Temmuz 2020 tarihinde kurulan Amirliğe bağlı personel,  aralıksız olarak çalışıyor.  Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma’nın yanı sıra vatandaşları bu konularda bilgilendiren ekipler,  4 Erkim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla tüm günlerini Sokak Hayvanlarına ayırdı. Kentin değişik noktalarında hayvanlara su ve mama veren ekiplere, hayvanların samimi teşekkürleri oldukça renkli görüntüler oluşturdu.  Ayrıca gün nedeniyle sosyal paylaşım adreslerinden fotoğraflar ile birlikte farkındalık yaratacak mesajlar verildi. Emniyetin mesajında şu ifadeler yer aldı “Unutmamalıyız ki; “Hayat onlarla daha güzel, Hayatı paylaştığımız bu sevimli can dostlarımızı, bir gün değil her gün sevelim ve koruyalım.. Yaşam bizlerin olduğu kadar onların da hakkı.. Onlar bize emanet...”  
Kocaeli’de muhteşem fotoğraflar

Çevre, Doğa ve Hayvanlara yönelik suçları önlemek, meydana gelen suçları araştırıp sorumlularını bulmak amacıyla kısa bir süre önce yurt genelinde kurulan Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği,  çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli’nde de 21 Temmuz 2020 tarihinde kurulan Amirliğe bağlı personel,  aralıksız olarak çalışıyor.  Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma’nın yanı sıra vatandaşları bu konularda bilgilendiren ekipler,  4 Erkim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla tüm günlerini Sokak Hayvanlarına ayırdı. Kentin değişik noktalarında hayvanlara su ve mama veren ekiplere, hayvanların samimi teşekkürleri oldukça renkli görüntüler oluşturdu.  Ayrıca gün nedeniyle sosyal paylaşım adreslerinden fotoğraflar ile birlikte farkındalık yaratacak mesajlar verildi. Emniyetin mesajında şu ifadeler yer aldı “Unutmamalıyız ki; “Hayat onlarla daha güzel, Hayatı paylaştığımız bu sevimli can dostlarımızı, bir gün değil her gün sevelim ve koruyalım.. Yaşam bizlerin olduğu kadar onların da hakkı.. Onlar bize emanet...”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.