19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli’den 5 bin siperlik

Kocaeli 18.05.2020 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kocaeli’den 5 bin siperlik

Ülke genelinde koronavirüse (Covid-19) karşı mücadele devam ederken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sağlığını korumak için çalışmalarını her alanda sürdürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesine bağlı olarak hizmet veren Kocaeli Bilim Merkezi ve 3 Boyutlu Destek Platformu Gönüllüleri evlerindeki yazıcılar ile siperlik üretmeye hız kesmeden devam ediyor. SAĞLIK ÇALIŞANLARINA VE GÜVENLİK GÜÇLERİNE Tedbir sürecinin başladığı günden bu yana 5 bin siperlik üretimi gerçekleştiren Kocaeli Bilim Merkezi ve 3 Boyutlu Destek Platformu gönüllüleri, üretilen siperlikleri sağlık çalışanları ve güvenlik güçlerine ulaştırdı. Kocaeli Bilim Merkezi Sanayi 4.0 Mucit Dünyası Laboratuvar’ında eğitim amaçlı kullanılan üç boyutlu(3D) yazıcılar koranavirüs (Covid-19) sürecinde siperlik üretimi için kullanıldı. GÖNÜLLÜLER DE DESTEK VERİYOR Bunun yanı sıra 3 Boyutlu Destek Platformunda yer alan gönüllü vatandaşlarımız Kocaeli Bilim Merkezi tarafından karşılanan filament desteği ile evlerindeki 3 boyutlu yazıcıları siperlik üretimi için kullandı ve üretiminin büyük bir bölümünü oluşturdu.  

Ülke genelinde koronavirüse (Covid-19) karşı mücadele devam ederken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sağlığını korumak için çalışmalarını her alanda sürdürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesine bağlı olarak hizmet veren Kocaeli Bilim Merkezi ve 3 Boyutlu Destek Platformu Gönüllüleri evlerindeki yazıcılar ile siperlik üretmeye hız kesmeden devam ediyor.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA VE GÜVENLİK GÜÇLERİNE

Tedbir sürecinin başladığı günden bu yana 5 bin siperlik üretimi gerçekleştiren Kocaeli Bilim Merkezi ve 3 Boyutlu Destek Platformu gönüllüleri, üretilen siperlikleri sağlık çalışanları ve güvenlik güçlerine ulaştırdı. Kocaeli Bilim Merkezi Sanayi 4.0 Mucit Dünyası Laboratuvar’ında eğitim amaçlı kullanılan üç boyutlu(3D) yazıcılar koranavirüs (Covid-19) sürecinde siperlik üretimi için kullanıldı.

GÖNÜLLÜLER DE DESTEK VERİYOR

Bunun yanı sıra 3 Boyutlu Destek Platformunda yer alan gönüllü vatandaşlarımız Kocaeli Bilim Merkezi tarafından karşılanan filament desteği ile evlerindeki 3 boyutlu yazıcıları siperlik üretimi için kullandı ve üretiminin büyük bir bölümünü oluşturdu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.