19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli’den Afrin’e Destek TIR’ı

Darıca 04.04.2018 - 16:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kocaeli’den Afrin’e Destek TIR’ı

Kocaeli Valiliği organizasyonunda, Hatay Valiliği’nin aracılığı ve Kocali’de bulunan iş dünyası, Sanayi ve Ticaret Odaları ile Kooperatiflerin katkılarıyla Afrin'e Destek Tırı gönderildi.

Afrin'e yönelik başlatılan Zeytin Dalı operasyonunda görev yapan silahlı kuvvetlere destek olmak amacıyla hazırlanan Destek Tırı, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla uğurlandı. Vali Aksoy yaptığı konuşmada, “Türkiye Cumhuriyeti’nin sınır ötesinde Türkiye’yi tehdit eden terör odaklarına karşı yürüttüğü Afrin operasyonu çerçevesinde orada kahramanca mücadele eden silahlı kuvvetlerimize destek amacıyla Kocaeli’miz de iş dünyamızın, Sanayi ve Ticaret Odalarımızın ve kooperatiflerimizin de katkılarıyla bir tır dolusu yardım malzemesi hazırlanarak bugün yola çıkarılacaktır. TEŞEKKÜR EDERİM Türkiye Cumhuriyetinin bu zor süreç içerisinde vatandaşların dayanışma anlayışı içerisinde bir destek oluşturması oldukça önemli ve anlamlıdır. Bu konuda katkılarını ortaya koyan Kocaeli halkına, odalarımıza ve kooperatiflerimize teşekkür ediyorum. Bu maddi ihtiyaçların karşılanmasının ötesinde dayanışma ruhunun ortaya konması bakımından çok anlamlıdır. Bu nedenle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık diliyorum. Bu mücadeleyi gerçekleştiren silahlı kuvvetlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi. Vali Aksoy’un konuşmasının ardından İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın yaptığı dualarla Afrin’e ulaştırılmak üzere silahlı kuvvetlere Destek Tırı Kocaeli’den Hatay’a uğurlandı.
Kocaeli Valiliği organizasyonunda, Hatay Valiliği’nin aracılığı ve Kocali’de bulunan iş dünyası, Sanayi ve Ticaret Odaları ile Kooperatiflerin katkılarıyla Afrin'e Destek Tırı gönderildi.

Afrin'e yönelik başlatılan Zeytin Dalı operasyonunda görev yapan silahlı kuvvetlere destek olmak amacıyla hazırlanan Destek Tırı, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla uğurlandı. Vali Aksoy yaptığı konuşmada, “Türkiye Cumhuriyeti’nin sınır ötesinde Türkiye’yi tehdit eden terör odaklarına karşı yürüttüğü Afrin operasyonu çerçevesinde orada kahramanca mücadele eden silahlı kuvvetlerimize destek amacıyla Kocaeli’miz de iş dünyamızın, Sanayi ve Ticaret Odalarımızın ve kooperatiflerimizin de katkılarıyla bir tır dolusu yardım malzemesi hazırlanarak bugün yola çıkarılacaktır.

TEŞEKKÜR EDERİM

Türkiye Cumhuriyetinin bu zor süreç içerisinde vatandaşların dayanışma anlayışı içerisinde bir destek oluşturması oldukça önemli ve anlamlıdır. Bu konuda katkılarını ortaya koyan Kocaeli halkına, odalarımıza ve kooperatiflerimize teşekkür ediyorum. Bu maddi ihtiyaçların karşılanmasının ötesinde dayanışma ruhunun ortaya konması bakımından çok anlamlıdır. Bu nedenle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık diliyorum. Bu mücadeleyi gerçekleştiren silahlı kuvvetlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi. Vali Aksoy’un konuşmasının ardından İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın yaptığı dualarla Afrin’e ulaştırılmak üzere silahlı kuvvetlere Destek Tırı Kocaeli’den Hatay’a uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.