“KOCAELİ FETÖ’DEN TAM ARINMADI!”

Kocaeli 20.09.2017 - 14:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“KOCAELİ FETÖ’DEN TAM ARINMADI!”

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, partisi binasında basın açıklaması yaptı.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, partisi binasında basın açıklaması yaptı. Terörün her türlüsüne karşı olduklarını belirten Ünlü: “FETÖ’nün önemli merkezlerinden biri olan Kocaeli’de arınma henüz tam olarak sağlanamamıştır. İktidar partisinin yerel temsilcilerinin bu konuda daha kararlı adımlar atmasını beklemekteyiz. Bu konuda bize düşen ne varsa her zaman gerekeni yapmaya hazırız.” MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, yaptığı basın açıklamasında TEOG sınavının kaldırılmasını değerlendirerek, “TEOG çocuklarda büyük bir strese neden olduğu gibi ailelerin bütçesine yük oluyordu. Kaldırılması önemli. Kaldırıldı ama ne yapılacak sorusunun cevabı açıkta bekliyor. İnanıyoruz ki, bu konuda değerlendirme yapılacaktır. Ünlü, İl Başkanları olarak Donanma Komutanlığı’ndaki darbe girişimi davasını takip edeceklerini hatırlattı, 40×40 programı takvimini de açıkladı. TÜRKİYE’NİN KIRMIZI ÇİZGİLERİ Dünya ve ülke gündemini de değerlendiren Ünlü şunları söyledi: “Tarihi Türkmen yurtlarının statüsünü değiştirmek maksadıyla açık veya örtülü hiçbir pazarlık, arayış, çaba. Proje kabul edilemeyecektir. Irak’ın toprak bütünlüğü bozulamayacaktır. Türk Devleti’nin kırmızı çizgileri örtbas edilemeyecektir. Irak Türkmenleri yok sayılamayacaktır. Irak Temsilciler Meclisi'nin 12 Eylül’de almış olduğu referandumun yasa dışı olduğuna dair kararı hayırlı ve olumludur. MHP’nin varlığı bile aziz milletimize huzur vermeye bu ülkeye, bu devlete güven duyulmasına yetecektir. Bizim kırmızı çizgilerimiz bellidir. Terörün her türlüsü karşısında duruşumuz nettir. Özellikle FETÖ nün uzantıları ve izdüşümlerinin tamamen temizlenmesine verdiğimiz destek devam edecektir. Şunu açıklıkla ifade etmeliyim ki FETÖ’nün önemli merkezlerinden biri olan Kocaeli’de arınma henüz tam olarak sağlanamamıştır. İktidar partisinin yerel temsilcilerinin bu konuda daha kararlı adımlar atmasını beklemekteyiz. Bu konuda bize düşen ne varsa her zaman gerekeni yapmaya hazırız.” dedi 40X40 programını açıklayan Ünlü, “MHP’nin 40 ayrı ekiple 40 farklı noktaya yapacağı ziyaretler gerçekleştireceğiz” diyerek ilgili programın detayları da açıklandı. Buna göre de programlar 22 Eylül 24 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. MHP’DE 40X40 PROGRAMI 22 Eylül Cuma : Kartepe 29 Eylül Cuma : Dilovası 6 Ekim Cuma : Kandıra 13 Ekim Cuma : Başiskele 20 Ekim Cuma : Karamürsel 27 Ekim Cuma : İzmit 3 Kasım Cuma : Gebze 10 Kasım Cuma : Darıca 17 Kasım Cuma : Derince 24 24 Kasım Cuma : Kartepe
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, partisi binasında basın açıklaması yaptı.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, partisi binasında basın açıklaması yaptı. Terörün her türlüsüne karşı olduklarını belirten Ünlü: “FETÖ’nün önemli merkezlerinden biri olan Kocaeli’de arınma henüz tam olarak sağlanamamıştır. İktidar partisinin yerel temsilcilerinin bu konuda daha kararlı adımlar atmasını beklemekteyiz. Bu konuda bize düşen ne varsa her zaman gerekeni yapmaya hazırız.”

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, yaptığı basın açıklamasında TEOG sınavının kaldırılmasını değerlendirerek, “TEOG çocuklarda büyük bir strese neden olduğu gibi ailelerin bütçesine yük oluyordu. Kaldırılması önemli. Kaldırıldı ama ne yapılacak sorusunun cevabı açıkta bekliyor. İnanıyoruz ki, bu konuda değerlendirme yapılacaktır. Ünlü, İl Başkanları olarak Donanma Komutanlığı’ndaki darbe girişimi davasını takip edeceklerini hatırlattı, 40×40 programı takvimini de açıkladı.

TÜRKİYE’NİN KIRMIZI ÇİZGİLERİ

Dünya ve ülke gündemini de değerlendiren Ünlü şunları söyledi: “Tarihi Türkmen yurtlarının statüsünü değiştirmek maksadıyla açık veya örtülü hiçbir pazarlık, arayış, çaba. Proje kabul edilemeyecektir. Irak’ın toprak bütünlüğü bozulamayacaktır. Türk Devleti’nin kırmızı çizgileri örtbas edilemeyecektir. Irak Türkmenleri yok sayılamayacaktır. Irak Temsilciler Meclisi'nin 12 Eylül’de almış olduğu referandumun yasa dışı olduğuna dair kararı hayırlı ve olumludur. MHP’nin varlığı bile aziz milletimize huzur vermeye bu ülkeye, bu devlete güven duyulmasına yetecektir. Bizim kırmızı çizgilerimiz bellidir. Terörün her türlüsü karşısında duruşumuz nettir. Özellikle FETÖ nün uzantıları ve izdüşümlerinin tamamen temizlenmesine verdiğimiz destek devam edecektir. Şunu açıklıkla ifade etmeliyim ki FETÖ’nün önemli merkezlerinden biri olan Kocaeli’de arınma henüz tam olarak sağlanamamıştır. İktidar partisinin yerel temsilcilerinin bu konuda daha kararlı adımlar atmasını beklemekteyiz. Bu konuda bize düşen ne varsa her zaman gerekeni yapmaya hazırız.” dedi

40X40 programını açıklayan Ünlü, “MHP’nin 40 ayrı ekiple 40 farklı noktaya yapacağı ziyaretler gerçekleştireceğiz” diyerek ilgili programın detayları da açıklandı. Buna göre de programlar 22 Eylül 24 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

MHP’DE 40X40 PROGRAMI

22 Eylül Cuma : Kartepe

29 Eylül Cuma : Dilovası

6 Ekim Cuma : Kandıra

13 Ekim Cuma : Başiskele

20 Ekim Cuma : Karamürsel

27 Ekim Cuma : İzmit

3 Kasım Cuma : Gebze

10 Kasım Cuma : Darıca

17 Kasım Cuma : Derince 24

24 Kasım Cuma : Kartepe

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.